trist söndag

Jag lyssnar på akon- heartless. Den e bra. I alla fall. Jag gick hem hos meis för mamma viille jag skulle lämna kakor så jag drog dit. Vi hade kul tyckte jag. Men det ÄR sant, vi har inget att säga till varandra men det betyder inte att vi inte kan ha kul. Jag tog 40 låtar från henne. Jag kom hem och la dom alla i min mp3. Nu har jag lite mer låtar i alla fall ;)
Jag håller på och laddar ner filmer. En film som heter prinsessa e nyss klar. Kolla på trailer, jasmin. Igår natt kollade jag på en film som heter the wedding planner. Jag hhar redan sett den men det är kul o kolla igen. Jag blev så jävla trött på mer än halva filmen, sömnig asså. Klockan var 12 och jag ville bara sova. Den blev klar och jag satt och bloggade lite, som ni kanske redan har läst. Nu har jag låten akon- silver&gold. Också bra. She will take it and goo. go go go! ooow.
I ALLA FALLIGA FALLENS FILLENS FILL! Jag och syrran ska dra på bio, jag vill att jag och syrran kollar på valentines day och jag vill dra igen men meis :§ 
Nu ropade syrran på mig så jag måste dra, vänta meis skrev nåt. Vad meeer. hmm ja, det e lov. Det har blivit lite bättre väder, snön har smält och idag när jag gick ut var det inte så kallt, på skala ett ti 10 var det 3.
OMG, blev rädd! syrran kom och kollade hemskt på mig, jag tror jag måste gå nu.. hehe! OOOMG MIIIINNENNN!!! Chris brown- forever!!!! Meis kommeru ihåg! det var sommar och vi slutade klockan 12, vi ba vi drar till spånga ip och vi satt  på en bänk och hade den här låten och hade kul och tog bilder. Vi ramlade på marken och orkade inte gå upp därifrån, vi var tvungna efter eftt tag när ett kvinna med hund kom förbi. ÅHH saknar gamla tider! Sen den där mannen också som pekade fingret åt oss. HAHAHAHAHA!!!
Nu har syrran skrämt mitt sinne!! (??) Jag måste gååå! hejdå

söndagsångest

Även om det blev söndag för 45 minuter sen har jag ångest. Ångeeest, vad ska jag göra hela sportlovet? jag vill göra något roligt.
Förslag
*gå till kista med syrran
*gå på bio med meis
*gå ti stan med syrran
*hem hos meis
*promenad med min kamera, syrran, hennes kamera
*kolla på one tree hill s7e19
*låna böcker från bibblan
*sova till klockan 14:00
*hög musik i sängen och icke störande
*äta smaskig, plappsig mat
*köpa massor me godis

Honestly, tror jag inte jag kommer göra något av det den här lovet men man kan hoppas! I alla fall har det inte hänt något specieeellt. Syrran gav mig en biobiljett, jag fråga meis men hon har inte pengar och kommer inte få det tills om 2 månader, hon hade tydligen lånat o så. Aja vi får se hur det bliir. Annars är det som vanligt. Jag är dödstrött just nu, skriver så många stavfel men rättar dom. Ska dra nu och krypa in i min vaarma sköna säng. Saken är att när jag vaknar, kommer jag ha något att göra? eller samma vanliga?

En pinsam saga, kommentera sedan från skala 1-10 hur pinsamt det här skulle vara

Nora var dödstrött. Hon hade nyligen slutat skolan och var utsvulten. Hon ville ha mat nuu! hon gick sakta hemåt. Hemma satt pappa och kusinen vid matbordet. Perfekt tilfälle. Nora hälsade på kusinen och pappa och satte sig sedan ner.
- Ät lite av min mat, sa pappan.
 Nora började äta llite av pappas mat och av kusinens. hon hade inte ätit något på 5 timmar och märkte inte att kusinen och pappan log menande mot varandra. Nora märkte inte att hon åt upp hela pappans mat och hela kusinens saftglas.
- Eller din mat, sa pappan och log mot Nora. Är du så hungrig, stackare, sa han
Nora kände att henne skinder blossade upp. Hon hade mat runt hennes mun och kladdiga fingrar. Hon var mätt men det var jättepinsamt... Hon åt nästan två tallrikar... Dessutom inte hennes!

Hemligheten är, gott folk... Att den här berättelsen är sann, det hände nämligen mig...!

HEEEJ

Nemen hej!! är ni här idag!? det var liite märkligt ju!
I ALLA FALLIGA FALL! Idag gjorde vi ett läxförhöör och vi får se hur det blir. Jag fick 63,5 av 90 poäng på svenska ordklasser. Just nu sitter jag och chattar litee.
Ska gå äta lite snart, imorgon e det fredag, ännntliiiigeeeen, och sportlooov, bara luungt hela dagarna. Jag har en känsla av att jag kommer läsa mycket. hihiii! syrran e i hennes rum och pluggar.
Herrejösses, hon ba JAG VILL HA MUT NUUU NU NU NUUU! lugna ner dig gumman lilla!!!
Nu ska jag draa, ha en bra dag och efter middag och dröm och aaaaallllltttttt

huvudvärk

Syrran kom in och hade lite anger och kastade datan till mig och sa att jag måste blogga. Aja, det måste jag väl. Idag hade vi inte många lektioner för magnus granath e inte häär. JUSTE, jag ska på ridskola efter sportlovet. Annars är allt som vaaanligt. MY HEAD IS KILLING MEEE!!! jag får för mycket huvudvärk på den sista tiden. Det ja kan sa fram emot imorgon är nog... hmm, i skolan asså, det måste vara nog bild occch... OCH INGEEET MER. Allt e knas, vi har ingen vikarie så vi har håltimme eller vi ska vara nånstans och om vi inte kommer dit, får vi frånvaro, och problemet e att jag inte vet VART vi ska vara. En såger i cafeterian, en säger håltimme, en säger bibblan. UFF!! men Mariana (mattelärare) hon var snäll, hon ba okej för den här gången skriver jag inte =)
Under tiden som vi skulle vara hos henne, var vi i bibblan, jag och meis jani. Meis hon ba ta en bok och tvinga mig att läsa en hel sida (knäpp!!) jag ba hahahha okej! jag gick och tog en tjock bok som sidorna är helt guloranga och texten är skitliten och svarta! sen tog hon en bok och tvinga mig, osv. Vi va där typ 40 min. Den blåa dörren är den bästa dörren!! (biblioteket)

Här hemma är det vanligt, jag läser mycket och syrran snackar med haidar och mamma är fortfarande dålig, jag vet inte vad jag ska göra och inte göra, vet inte vad som e bra och inte bra. Håller jag mig till mitt rum känner jag mig säker. haha men jag fördriver tiden i mitt rum, läsa, sova, skolan osv. Jag väntar på att det ska bli bättre.

Changing subject ;)
Jag ska gå sova snart men jag orkar inte med skolan... Jag blir deppig, guud. Idag hände en knasig grej. vi slutade matten och var på väg ti våra skåp när jag såg "nån"!!! lutad mot sitt slåp me sina kompisar.
han kolla på mig och sen på meis.
han: heeej! har du ett hem??
meis: ehm.. jaa
han: jag också =)

:D nu blev jag lite gladare av tanken :D
Nu ska jag fortsätta läsa min bok. Lyssnar på just say yes- snow patrol. Lyssna på den, jasmin. HELA, tack!!!
Favvolåt: akon- silver and gold, taylor swift- crazier/invisible, britney spears- three/ circus
favvofilm: Marley and mee <33 bästa filmen nååånsin
favvomaträtt: potatisbullar med sylt (har varit det i måånga år)
favvobäästis: meiose!! =)<3
den jag kan prata med: meis, alltid, och syrran
den enda som kan få mig le om bara han säger hej: ni vet vem =)=) 
 
Ville bara uppdatera, syrran kom nyss och frågade: haru uppdaterat klart? NEEJ kära syster! det har jag ickeee!! Jag e skitglad just nu, jag tror glädjen kommer släckas, jag vet inte varför på natten blir jag på dåligt humör. Det har hänt 5-6 gånger att jag gråter, tankarna, minnena om alt jag gått igenom och nico kommer in oxo, jag vet att han inte förtjänar att jag gråter för honom, men tårarna kommer bara. Näää nu ska jag inte va ledsen, inte än.
(mamma öppnade just dörren til sitt rum och stängde den igen)

Bilder som beskriver mig juuust nu
Jag fnissade lite här! :)




Och sen sist men ICKE minst ska jag lägga en bild till meis. Jag vet gumnman att när du ser den här kommer du försöka att inte skratta, men inte lyckas. Lycka till anyway!!


Godnatt!! Pussar och kramizar

18 prick

Sitter just nu i mitt rum, på min säng. Och har matteboken framme men orkar inte öppna den. Aja, jag måste väl nån gång. Magnus kom idag, äntligen, jag orkar inte med vikarier som skriver frånvaro eller har inte kontroll.
Jag bad i tid idag =) stolt e jag. Nu förtiden läser jag bara 3 bloggar: min syrras, fokis och meis.
Sry att jag inte har uppdaterat. FAN AD ÄÄÄCKLIG DEN HÄR DATORN KÄNNS!!!! förlåt jasmina men jag skriver fel HEELA tiden och suddar, och skriver fel, och suddar!!! asså och datorn e bara för stor!!!
Jag kikade nyss lite på min läxa. Jag förstod ingenting. God help me.
Jag vill beställa 2 tröjor från ellos. En som jag hoppas ska kosta 90 kronor, en vit vill jag ha i storlek 36/38 eller 38/40 och en till tröja, lila, för 100 kr, samma storlek men mammis vill inte. ååå jag vill! Det är fyndrum nu, men jag ska försöka göra läxan nu och gå dit klockan 7. om inte mamma vill komma, får jag gå dit själv. Jag håller på och laddar ner avsnitt 17 i One Tree Hill. Tror inte den kommer funka men hoppas, hoppas, HOPPAS!!! Jag grät faktisk i avsnitt 16. Hennes mamma kommer dööö, vem gråter inte!?
I alla fall, jag har ungefär 50 minuter på mig att pluuggaaaaaaaa. Hoppas jag gör den i slutändan :P Nu ska jag draa, vi ses imon, hoppas att ingen stör mig...

Hemma igen

Jag kom hem nyss från meis, hon har köpt en ny mini dator. Den är svart och söt. Vi satt och spelade skitlänge, ftersom hon inte har internet. Det var så in i helvette roligt, jag kan inte ens förklara. Jag satte saften i halsen 3 gånger så mycket som jag garva.
När det blev klockan 19:20 ringde pappa och sa att jag skulle komma hem snart, jag kunde inte lämna meis!! jag ville inte gå. Men till sist gjorde jag det.
Jag gick ner till kiosken och köpte lite godis för 5 kr. (Han i kassan e skitkaxig och satt och glodde om jag skulle baxa nåt)
Jag betala och gick hem. DET VAR SÅ KAAALLT! mina händer frös till is.
Jag kom hem och såg att alla sov, förutom pappa som jag hälsa på. Jag hitta lite chips och gick till mitt rum. Läste en kapitel. Boken heter: "man överlever, jag lovar"
Sen messade meis och sa att hon hade fått en gris! i spelet ska man samla pengar så man kan köpa grejer. Grisen kostade 50 000 kr. Jag ringde henne direkt! FRÅGA INTE VARFÖÖÖR. JAg väntar på att hon ska logga in snart så hon skickar spelet. Jag hoppas, hoppas, hoppas att den funkar.

Lyssnar på taylor swift- crazier. om du inte har lyssnat på den, gör det.
Det gör skitooont i min nya tand, var dom tvungna att ta bort den?! I alla fall.

Ville bara uppdatera lite för syrran kommer slå mig om jag inte gör det =)
Några cambilder.

Ehh, aa :)



Boken jag läser just nu, verkar bra hittils ;)



Jag fick med kaninen till vänster =D


Sickness, here i come

Förkylningen börjar komma, min näsa är täppt och jag vill lukta på min syrras läppglans, by the way, den blev min nyss. I ALLA FALL. Idag var det kul i skewlan, det var bara på morgonen som jag var deppig, men sen såg jag någon som förgyllde min dag! HAHAHAHA. När jag kom hem såg jag mamma, hon mår inte så bra också. Hon städa, städa, städa. Pappa kom klockan 5 och fråga mig om jag ville följa med till ÖoB, det ville jag=)
Jag tog skitmånga saker och la dom i korgen och lekte ängel, men pappa upptäckte att jag tog saker, 3 gånger.
Seen gick vi till Willys. Där tog jag grejer också, jag messade min gumma, meis! Dagen blev lyckad, så att säga.
Vi kom hem, jag var helt utmattad, JUSTE, jag fick en femkrona av pappa! :D :D :D :D
Jag och syrran spela lite backgammon, sen vi skulle diska.
Vi hade inte ens börjat, och syrran hällde liiiite vatten på mig, jag ba :O!!! Sen hon ba kom nu och diska!!!! jag var ju chockad så hon hällde lite mer! jag vet inte hur det gick till, men hon tog hela vattenkannan som var FULL och hällde ALLT på mig, jag skriker: NEEJ SNÄLLA, JAG HAR MOBILEN PÅ MIIIG!! men hon skiiiter i!
Jag fick nog och hällde halva vattenkannan på henne, vi skratta och jag gick o tog av mig, sen kom jag in i köket, i bara trosa och bh och sa: SERU, det här e det enda som inte e BLÖTT, hon tog en mopp och sprang efter mig medans hon skriker: KOMMERU T MIG NAKEN!?!?!?
Än en gång blev jag blöt. Efter så lång tid diska vi och så. Sen hon skulle ta av sig handskarna (jag vet, jasmin att när du håller på och läser det här, du garvar) hon tog av sig den mot mitt håll så jag fick en örfil av den blöta handsken!!!
Hon hade flipp asså hahahahha!

Nu är jag här i mitt rum och lyssnar på iyaz- replay, jag ska byta nu till akon- silver&gold. Vänta lite. Så. Syrran gick ut nyss, BROTT BROOOOTT!!! I utbyte att jag skulle säga till mamma att syrran skulle bara kolla till våra cyklar, om jag sa så, skulle jag få en läppglans hon fick av sin kompis idag. Jag la lite av den och den är exakt som meis läppglans, den som luktar vattenmelon, men den är lila! Och jag älskar färgen, på mina läppar också, ni ska få en bild =)


Lugn eftermiddag

Jag sutter nu på min ÄLSKADE data och väntar på att meis loggar in. Har några tröjor som jag inte vill ha såå jag ska visa henne dom på camera ifall hon vill ha dom. Imorgon e det skridskor. och asså det som irritterar mig e att vi ska SJÄLVA gå till spånga ip, och vi ska vara där klockan 8:20, då måste jag gå ut hemifrån typ en halvtimme innan och om jag ska göra det då måste jag vakna tidigare.
Nyss kom syrran och sa att jag måste gå till Rusta (skriver inte varför) Snabbt meis logga in..!
Jaa i alla fall. Det var inget särskilt mycket i skolan idag. Som vanligt, äcklig mat och kortsa raster. Men aja. Imorgon är det fredan och då e det äntligen helg! Jag lånade 5 böcker. Jag kan inte gå in i bibblan utan att låna nåt! fy på mig! Jag tvingade meis att låna en bok som heter heder. Erkänn meis, du gjorde inget motstånd för du tyckte den verkade bra!
Nu ska jag gå för att... Ehm för att jag inte vill blogga mera :D


RSS 2.0