15 timmar kvar

Jag ville bara blogga sista gången innan vi reser. Syrran drev om att det e 53 grader. Tack gud =P
Så jag har laddat ner 13 låtar till jasmin. För aa, jag förlorade på ett vad, om christal eller lee skulle vinna. ifall hon inte gillar nån så ere 3 extra. Mamma sover och emir oxo tror jag. Han kom och störde mig skitmkt, han ba det här kommer du sakna. Jah ba neeej. Men jag kmr sakna allt här och pappa och emir och meeeis. uff. aja vi kmr ha kul ;)
Fan vad deprimerad jag e. Jag vill sätta mig och balkongen och bara.. sitta där. Åhh vf e jag så sur? syrran eute.
Jag saknar skolan faktiskt. Man har då nåt att göra på dagarna och jag träffas folk som betyder nåt.
Jag lyssnar på overboard. Okej nu, darin, tro det eller ej hahah. Jag kmr dö imorgon, kommer vara sååå trött. Men jag vill fan va avslappnad, vara vanlig. Men jag kan inte göra det med 3amo, det skulle vara "3eb" -.- FATTA HUR SADFJU  ¤&HUY BGDFRJ GITDRJGIFNKDFGNDFIKNHGK
Hejdå och vi ses om en månad, som sagt. Ciao forever.




ow my god, save my skin

Vi reser om 3 dagar och jag kommer fan brännas, ni vet hur det e i syrien. en liten grill. det e många saker som oroar mig men aja vi får se hur det går. Har inte bloggat på typ 6 månader??? aja men nu har jag gjort det :D Jag drog till meis idag. Vi gick ut lite och köpte pipas (hon bjöööd mig =) ) Sen satte vi oss och åt pipas och snackade. Jag och meis e vä'ldigt tajta. Och vi kommer inte kunna messa eller ringa på två veckor. Vi brukar messa vrje dag aso bokstavligen och nu e det faan 2 veckor. Det e överdriver myyycket! MEn vi ska messa ibland! typ varannan 4 dagar. Omgg jag kmr inte kunna överleva hahahahh okej jag kanske överdrev. aa iaf sen vi gick hem ti henne igen och hon skulle ta baxa 5 st pipas kärnor men hon tog 19 st! hon ba nej det e 5 st, khalas! HAHAHAHAHA. Njaa sen åt vi bullar i deras balkong. Hennes pappa var ute så jag hade inte sjal. VI hade fett kul. En bi attackerade oss, blev fett rädd men meis hon ba LEJLA JAG SNACKAR MED DIIIG, SKIT I DEN. Seeen ehm jag skrev ett halvt brev till henne, hon kmr läsa den när jag reser. Sen typ klockan 8:10 messa syrran att jag skulle hem och jag gick upp för att ta på mig, jag kollar ut från fönstret., vad ser jag? en kille som va i min klass, han heter juan. Han satt med många kompisar och... han rökte.... asså kan faan inte fatta... han e typ 13, 14! och asså.... jag fattar inte?? sen jag skulle ut och jag såg han, han verkar såå liteeeen men han e stor, jani man tror inte han går i åttan utan typ i nian eller lite mer MEn ändååå. Sen typ när jag va vid busshållsplatsen, dt va 2 tjejer och en mamma, tjejerna glodde skiiiitmkt och garva, och viskade och kolla bak. Jag ba VAAAD??? sen dom svara inte. dom kolla typ 2 gånger till. Jag ba hallåå? sluta glo fan =S. skit barnsliga -.-
JAg lyssnar på shontelle- impossible. Den e bra ;) Meis ska kanske komma hos mig, och vi ska kolla på en film, jag berätta till henne om Remember me, hon ba snälla berätta inte! jag vill se den! jag ba okeeej, och jag blev tårögd, var skitnära att gråta. Blir tårögd nu bara jag tänker på det. När jag skulle gå ut från meis hus, meis mamma hon ba leeejla kom. Jag gick sen hon höll på att baka kobbe. Hon ba vänta, låt dom bli klara och kom ät. Jag ba nej khale jag kan inte, måste hem. Hon ba aha okej, här ta en rå kobbe och laga den hemma. Jag ba hahahhahahahaha! sen jag ba khale jag kanske inte kommer mer, hon ba yaa sodog? sen hon krama mig och pussa mig, hon ba inshalla du kmr bselame. Jag ba tack khale.
Jag lyssnar nu på love- karl wolf. (nors bror hihiii :$) Jag har bloggat i typ 10 minuter. Meiose ska logga in snart, så vi får ses nån gång i framtiden. Detta ska jag göra om 3 dagar.


well, people, were gonna travel half the world, wheree? ooww good you asked. We are gonna travel to here.







Syria dear people!







Och vi kmr vad? JUST DEEET! grillas.
Im gonna say goodbye, vi ses om en månad. Älskar er, bye bye

RSS 2.0