New Year 2010

Hej allesammans, imorgon är det nyår, asså jag kommer ihåg när jag gick i sexan, jag och meis vi ba nyår den e om en månaaaad. eee3 tänk dig 2009! och nu jag e van med 2009. Snart 2010. Älit det är fint 2010. Det är skönt att skriva. 2010. 2010. 2010. 2011. hahahaha. Pappa köpte fyrverkerier och smällare. JAg och syrran gick ut igår tror jag och smällde några. Mina tår och händer var asså. dom var dead in the head. Men det som jag blir lite ledsen över, det e att pappa inte låter oss göra nånting. Vi har suttit hemma varje år. Varje år vi har gått ut precis utanför huset och smällt våra raketer, stannat en halvtimme, ta bilder och gå hem. Jag vill göra nåt speciellt det här året. Meis hon brukar vara med sara varje år. Jag har aldrig varit med nån..

Dagarna dom börjar bli längre. Våren kommer snart och MIN FÖDELSEDAG E OM EN MÅNAAAD!!! Alla som läser det här, jag ska skriva miin önskelista och snälla köp det jag önskar mig, men om ni inte kan då dt lungt.
1, KLÄDER ASSÅ VILL HAAAA!!!!!
2, Pengar
3, KLÄÄÄDER :)

Jag kommer ihåg förra året, vänta, vänta.... Man tror det var förra veckan jag fyllde 13. Neej... Var det verkligen förra året jag fick en kamera av pappa och en speldosa av meis och ... och...! VAR DET  VEERKLIGEN! shiiit vad tiden går snabbt. jag vill ha kläder, jag vill ha ha ha =)
Nu ska jag kolla klart på min film och njuta av 30 minuter som är kvar av den. Är du glad nu Jaso att jag skrev??? Jag väntar bara på din lösenord :) Herrå

hej kära läsare!

Ursäkta att jag inte har uppdaterat på 2 veckor. Jag pallar inte ens. Snart är det lov. TACK GUD, jag slipper magnus! Och alla hatiska lärare (dvs alla;)) Omg det är fyndruum nu :) ska jag gå?? aaa jag ska baxa ^^
Saknar våren!! snön kom idag. Syrran kom och väckte mig en timme innan min alarm skulle börja. För vad?? för att se snön! jag fattar inte, jag kommer ju se snön förr eller senare :S och plus jag kommer bli ännu gladare och överraskad om jag ser själv istället för syrran kommer och berättar det när jag är inne i sömnen. Och inte nog med det, hon ville jag skulle gå upp och kolla, assåå.... Aja, idag hade vi inte bild, som vanligt. Jävla LOFFEEE!!! Bild är det enda jag ser fram emot och han kommer inte?! Man flippar. So, Svenska, No, Idrott, alla kommer, om läraren är sjuk, man MÅSTE ha en vikarie, men nej. Bild man behöver inte. Det roligaste ämnet, ingen lärare kommer -.-
Vad ska jag skriva mer?...
Jag kan dö av tråkighet! Vill dra till fynd men pallar inte. Jag tror inte mamma vet att det är idag. Jag ska säga till henne sen så vi drar sen. Juste, jag och meis ska köpa samma jacka. Jag såg jackan i kista och berättade till meis. SÅ nu vill hon oxo för hennes jacka är liteför kort för henne. Jag ska tjata på morsan att dra dit imorgon. Hon ska betala 100 och jag ska betala 100. Jag sa inte att den kostade 200 kr. Dom har gjort rea, förr var den 400. Alla är sura just nu. Syrran bara gapar och mamma verkar trött och ja... Jag är en liten gullig vovve som lyssnar på musik =)

Present is here!

Meis present e äntligen här, efter 15 dagar, uff. Aja, allt som jag beställde va me. Men sen jag hitta inte en sak, jag ba vart e den jasmin!?? hon ba du beställde inte den. JAG BA JOOOO!!! sen vi hitta den i påsen och asså jag tänkte på att ta den:) Men syrran såg min blick och tog den direkt från mina händer... Aja, jag ska ge meis dom imorgon, undrar vad hon kmr tycka? ;)

JAg är kissnödig och meis vill inte jag ska logga ut, men jag pallar inte mer och jag ska dra nu och borsta sen krypa in i sängen och läsa lite. Jag orkar inte med gympan imorgon men det kommer gå över, jag hoppas inte det är några bollar, hatar bollar, e faktiskt rädd för dom (säg inte till nån)
Mamma sover, pappa e på jobet och emir gick hem. Syrran e på hennes rum. JAG ÄR KISSNÖÖÖDIG OMG OMG. Meis du kmr slå mig men jag kommer logga ut utan att säga nåt, jag ska bara säga läs min blogg nununu! och logga ut. OMG MIN URINBLÅSA KOMMER SPRÄCKAS. HEJDÅ stackars kära läsare.

RSS 2.0