Ow boy

Herrejösses, jag ska skriva om haidar. Förr tyckte jag att syrran INTE skulle gifta sig med honom, om åldern, om hans agressivitet och åldern igen. Det e inte bara för att han e snart 30 utan om dom ska skaffa barn, kommer ju han vara gammal och barnen tonåringar typ. Men nu tycker jag att hon ska säga ja. Fråga inte mig varför jag bytte. Vi ska ju som sagt resa nånstnas på juni, när jag slutar skolan och vi ska vara i irak/iran/syrien en månad. Jag, mamma och syrran med haidar och 3ame. Pappa följer inte med=( Back to track. Jag gör en lista, lättare tycker jag.
1, han e gullig (ta inte det på fel sätt)
2, han bryr sig om syrran
3, han vill verkligen ha henne
4, han var inte så som jag trodde, trots allt
5, han skulle kunna bli en bra man/pappa
6, Jaf har märkt att varenda punkt har börjat med ordet "han"
7, jag har slut på punkter
8, jag fattar inte varför jag fortsätter
9, serously, i gotta stop
10, last period (???!!!!)

Syrran sa nyss hon hatar haidar för varje dag som går. Hmmm undrar varför.
I ALLA FALL. Han köpte en nalle till henne, ett bevis på att han bryr sig om henne, speciellt som nallen håller ett hjärta som det står LOVE på och han säger MMMPPAAA i love yoou! när man trycker på hans hand (som syrran hatar när jag gör)
Han blir inte arg när hon berättar dåliga saker
(Det luktar fotsvett och äcklig svettlukt)
JAG  VET INTE MEEER. Lite kompicerat e det. Man måste typ vara här för att fatta. 
Han pratar allt med henne (politik) Och han skrattar med henne (!!) Jag e fett nyfiken hur hans skratt låter, eftersom han ALDRIG har skrattat med mig. 
Han har lagt sitt öga (?? hur säger man?) på henne väääldigt länge. Sen hon var 12 år, rättare sagt.
Vad meeeer, help please?
Kan inte komma på nåt mer..
Jag säger bara att syrran borde säga ja (som hon redan har gjort)
Och jaa, vem vet vad som kommer hända sen, om dom träffas och gillar varandra, blir det väl mer.. AJA HEJDÅÅÅ

nehee...

Jag sitter i mitt rum och fryser som in i helvette. Jag saknar mamma... =(
Just nu har hon förmodligen gått in, jag hoppas det guud. JAg vill inte hon ska kasta något! OCh speciellt inte 10 kg! Herrejösses, vad har hon tagit me sig hahahhahahah. Syrran och selam kollar på the fourth kind. FRYSER OMG!!! I follooow you down but not that faaar!
Shit efter typ 20 minuter har jag återvänt!
Klockan 8 ungefär ska vi ringa mamma och se hur det gick med väskorna. Nu ska jag gå hahahah jag snackar med meis på msn HAHAHAA

Trööött! mamiii imorgon <3

Jag och syrran städade hela huset idag, jag blev genast trött efter typ en halvtimme. Det var jobbigt med fönstren. Men sen ville jag bara städa, städa, städa! När syrran gick att sancak me mamma, tvättade jag pappas dörr (lite blodig) sen tvättade jag väggen (det hade kommit tomatpure´) sen tvättade jag sink, och lite spisen, men det gick inte bort så mycket. Sen gjorde jag om hela soffan och jani puffa till kuddarna lite och sprang till syrrans rum sen. Hon tog bild på min åss! Och mmsa den till selam och nor och mig. Jag gjorde desamma men 9 bilder. Den som börjar, den får! (??) I ALLA FALLENS FALLIGA FALLIHETENS FALL! Nu ska jag gå upp! och be! sen ska jag snabbduscha. USCH! jag skojar, nej men jag hatar att duscha på natten. Jag blir liiite smårädd. Jag tänker alltid att ni vet när man lägger schampo sen man ska skölja av, när jag gör det, och jag blundar såklart, tänker jag att nån kommmer hålla mig/slå mig/ dra mig ut/sparka mig/få mig ramlad/ occch så vidare. En gång jag blev otroligt rädd för jag hörde konstiga ljud. Och gissa vad jag gjorde? Jag öppnade ögonen helt. Och jag skrek av smärta och blunda igen, öppnade dom, det sved, stängde dom, vred dom in och ut. Jag skojar HAHAHAHAHHAHAHAH1 Såå jag har kollat kissies blogg liksom! Assååå älskar henne lixoom! Hon e min syster hood hood. Alla som hatar henne borde äta kol! HAHHAHAHA JAG HAR BARA LLUST ATT FNISS FNISS SNISSA!! HAHAHAHAHA NEJ INTE SNISSA UTAN FNISSA!
Seeen ska jag gå kolla på en film! JA DET SKA JAG, JAHH JAHHH!!! (som svennar)
omg jag hör ljud. syyrraaan?! HÖRU MIG?!
jag hoppas jag kommer kunna sova idag, med tanke på att mamma kommer imorgon!? Jag e redan nu nervös, fråga inte mig, fråga min mage. Den e liite orlig just nu! SLUTA, FYY PÅ DIG, MAGE!
Mamma har köpt till mig en zejtone =)
Ja messade brorshan att mamma kommer imorgon. Förhoppningsvis kommer han nog se den typ när hon har rest till tyskland.
Vänta, jag ska bara öpnna låten som jag skrev om igår. sååå! Idag när jag hhöll på att städa, dog min mp4 mitt i allt! hur vågar den! Jag skulle på riktigt inte skriva ett sååå långt inlägg men mina fingrar springer över tangenterna. hihiii, fy på dom!
Sen typ klockan 8 när pappa vakna, lagade vi mat, jag gjorde en underbar sallad! (som syrran förstörde när hon åt!) Sen satt jasmin och sjöng skitmycket, jag ville bara ge henne en fet örfil! Pappa han ba sschhh mkhaaabil! sen hon garvade som dom i simpsons sen pappa garva. Hahahahhahaha! Hennes ipod har skitmycket batteri ju =(
Vad mer ska jag skriva. Juste haidar köpte en present till mig. Gulllig =P

MEER?! Tänker på heath ledger, MJ och brittany murphy. Älit det e fan skitsynd om dom. Men alla dom grillas nu in hell!


Vänta ska prova om jag kan ladda upp låten så ni kan ta den eller nåt. Nehe, det går inte =(
NU SKA JAG GÅÅÅ, oj jag skulle skriva tills klockan e 10 men nu e klockan redan 11 (HAHAHAHAH 22:10) Fan jag har skrivit i 20 minuter. Aj, kramp i min åss! Syrran, flippa inte men jag e i toan =):$

kan inte fatta

Mamma kommer imorgon. Omg har saknat henne. Undrar om hon har äändrats, utseendemässigt jani. Så kommer inte blogga i typ 3 dagar, kommer vara hos min lilla beloved mammi. Jag såg nyss på 10 saker jag hatar om dig. Jag har sett den typ 10 gånger. Den e skiitbra. Jag tog en låt därifrån. Den heter even angels fall- jessica riddle.
Syrran e bakom mig och snackar med haidar. Fan vad pinsamt, råkade rapa. Oooops!


Neveeer mind! Ja e liite sömnig. Jag ska läsa lite från syrrans bok om hon låter dvs! Idag (kklockan e fter 12) ska vi... vill inte säga! VI ska.... VI SKA STÄDA HELA HUSET! =( Sen ska jag duscha uff och bara läsa lite eller chilla. Sen på torsdag ska jag vakna och äta snabb frukost och dra till min käääära mamma klockan 2! ÅÅHH JAG BLIR GLAAAD! Jag lyssnar på låten jag skrev och tänker på mamiii! Meis kommer också vara upptagen såå jag behöver inte ha mobilen hos mig. Men 3 dagar? baraa? sen åker hon igen! :'(!
Vad mer har jag för nyheter? Juste syrran har börjat be, halvt halvt. Typ ;)

VAD MEEEER!!! Jag tappar allt prat när jag väl sitter på bloggen. Ahooo! You will flyyyy and you will faaalll. Fan vad synd, han e död. Låt oss ha en minnestund (OMG SHIT VAD FAN RÄDD JAG BLEEEVV, SYRRAN KASTA EN BUNNY PÅ MIG, ZMAAAALEEEEE) Nej men fan vad synd, att han dog assåå... ska gå kolla nu hur gammal han blev. Fan vad synd, han blev ju fan bara 29 år. Oj fel, 28 blev han. Nu ska jag dra, ska lägga en bild på honom. Han e faktisk gullig. Aja...

Nattii. Och tänk på att döden kommer när som helst, hur som helst. Man kan inte ens veta det, kan inte ens ana. Och andra sekunden ere redan försent och man e i helvettet.

nattnattnatti

Imorgon eller idaag ska jag och syrran städa hela huset för mamma kommer ju överimorgon :D jag och syrran såg på skitmånga videoklipp från förr. Det var mamma på några och saknaden blev stooor. Just nu sitter jag i syrrans rum och lyssnar på follow you down som hon har på skrivbordet. Omg MIN DATAAA. Hmmm vad mer. Pappas kompis kom idag och dom lagade mat och åt o så. Jag hade huvudvärk från klockan 1 till klockan 11 typ. Skitont, hemskaaa njeeeveeel bakterier. Syrran skällde ut mig nyss =( Njeveeel jasemeniniaa! Jag ska sova nu och hon ska läsa till mig en nattsaga, eller det e typ en gamla tiders berättelse. Nu måste jag dra. Imorgon ska vi städa hela huset eller har jag redan sagt det? Ajaaa när vi e klara kommer vi kolla på mer videoklipp. Ska inte blogga imorgon. Jasmina säger jalla, jaaaallaa akta, akta daa. MÅSTE GÅÅÅ.
Natt natt nattt natt natt natt naaatttii. (Hoppas hon läser gumman och katten)

Jag kände bara för det, thats all :)

OMG vill bara snaaacka, allt snack gick bort.
Mamma kommer om 4 dagar. YAAAY!! Har saknat henne som faaan. Idag jag snackade med henne, ohn ba ska jag hämta till dig en oliver. Jag garva. Sen jag ba aa hämta, jag trodde jani typ helig oliver från imam eller så. Sen hon ba tror du jag ska hämta till dig en enda oliver!? efter att jag hade förklarat vad jag trodde hon menade. Jag ba la3aad vaad. hon ba papays fru. Jag ba aa hämta :D. Älskar gosedjur, spelar ingen roll hur gammal jag e. Mamma hon ba jag ska hämta en till syrran, en til ldig och en till... mig. sen hon garva HAHAHAHAHAH. Igår jag snackad emed 3ame feride. Jag svär, jag garvade på riktigt, jag hade såååå kul. det är roligast att snacka med 3ame. Just nu sitter syrran och snackar emd haidar. Kan inte fatta hur hon kan. Jag snackade med honom 15 minuter och jag darrar och känner mig nervös. Det är hans röst och hans sätt som skrämmer mig. Aja!
Igår när jag snackade med 3ame samtalet avbröts. Jag ringde igen och hon svarade
Jag: leeesh, vf  stängdes den
3ame: det gick ett flygplan förbii!
Jag: ahoo
3ame: aaa jag veet. Jag satt och skrek: l7goooni, sa3dooni, lekooom TA3ALOO
JA GARVAAADE.
Sen det blev tyst lite.
3ame: vetu jag vaknade idag av att jag hör lite ljud, jag ser din mamma sitter och äter pipas bredvid mig.
Jag: AHHAHAHAHAHA jag vet, hon brukar äta äpple ofta.
3ame: aa hon gillar äpple...
Tyst
Den avbröts igen. Jag ringer och hon svarar.
Jag: nuu da!?'
3ame: nu säger haidar att det kom en raket
Jag: AHHAHAHHAHAHAHAHAH
Tyst. Det läggs på. Jag ringer igen. 3ame svarar efter 3 sekunder
3ame: Ooooo jag börjar kunna svara själv nu.
Jag: HAHAH men säg till flygplanerna att sluta komma!!
3ame: SLUTA KOOM
jag: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA!

SKITKUUUL, vi snackade i 40 minuter. shiit det gick verkligen snabbt. Idag hon snackade oxo med mig, hon ba jag sitter och äter pipas och kollar på serie. Jag ba allaaaah! Hon ba vi lagade mat, vi gjorde fisk med te. Jag ba aallaaah kaaafi! hon garva sen hon ba igår jag laga kyckling med.. JAG B KAFII ALLAAAHH!!! sen vi garva HAHAHAHAHA. shit måste dra snart. ska kolla på en film. Jag känner mig fortfarande rädd. Av filmen och av spindeln i mitt rum. Jag gick för att ta datan och jag ser den på min stol. Jag tog kameran och tog bild på den (gör det på typ alla insekter) sen jag skulle öppna fönstret så den gåår uuut. Sen den hoppade. Jag slog mig i sängen av reflex och sprang haltande ut. Jag har stängt dörren nu. Vi får se hur den överlever UTAN MAAT nänänääää. AHAHAHAHHAHAH Jag ser nu en reklam för bebisblöja eller nåt.

En mamma har en bebis i famnen och blåser fjädrar på den. Den blir i slowmotion. Barnet skrattar och mammen blåser mer fjädrar.
En röst: JÄTTEgulligt! Men så ere inte.
Mamman kollar undrande.
rösten: och varför blåser du fjärdrar på barnet???
mamman kollar på fjädrarna och skäms.
rösten: nää så ska det inte vara, här är nya baby....

Asåå hahhahahaah. Jag och syrran cyklade idag, hade skitont i arslet för vi hade redan cyklat igår. Jag låna jacka från meis sen hon baxa min glass. Jag skulle lämna jackan efter en timme typ sen hon baxa min cykel. =(

NU SKA JAG GÅÅÅÅ!! Åhhhh det känns såååå skönt att jag har skrivit sååå mycket!!!! VAd säger du om saken nu då jasmin!? HAAHAAAA (EVILSKRATT) Jag kom ihåg tanten utanför vårt fönster. HAHAHAH assååå fan vad kul det va. HAKUNA MATATAAAA!!!
Näää nu fan räcker det för idag! Nu väntar jag på ett låååångt inlägg från dig, jaso! NATIIII, om ni ser en insekt, tänk på mig!

ett skämt, hoppas det ger er ett skratt när ni nån gång läser det här:
Det var en gång en pojke som gick till skolan. Han var försenad. Läraren frågar pojken.
Läraren: Och varför är du så mycket försenad??
Pojken: Jaa men... pappa slog min bror med en toffla.
Läraren: mhm, och vad har det med dig att göra?
Pojken: MEN! det var min toffla!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA JAG SKRATTAR OCH SKRIVER OMGGG, GARVAA!! HEJDÅÅ


RSS 2.0