hatar rubrik

jag hade ba lust att blogga plötsligt. Jag orkar faktisk inte skriva ner allt som har hänt. Det e typ meningslöst. För jag har mina minnen och dom kommer va me mig hela livet. Jag e nyss klar med en film. JAsmin har däckat i hennes rum och mamma vakna nyligen. Jag vill faktiskt inte sova, vill typ ba rensa och sånt i mitt rum. Jag och syrran har beställt från H&M, fett fina grejer. Aja, jag längtar tills dom kommer. Idag jag fråga pappa om jag fick gå ut en timme men han lät inte mig. Jag saknar typ gamla tiden. Bajs lejla förstörde allt. Har inte lust att ta upp det igen. Fruktansvärd dag. Bör inte minnas. Det e lite smått kaos vid mitt bord, tvättkläder, chips, skål, pipas och massa annat. Måste städa. Justeee typ 3 av mina vårtor har gå¨tt bort, eller nästan. Det e skiiitlite kvar =)

Jag lyssnar på together - michelle branch. Man blir småglad av låten. Lyssna på den hörrni!;;)
Jag e fett deprimerad, jag vill bara skriiikaaa och typ slå nåt. Hatar när det blir så. Känner mig så ensam. Jävla nattdepression. Imorgon lördag. Wohoo.
Det har varit kul idag men just nu har jag tråååkigt. Ska vänta till bönen (kl 3) sen ska jag sova. Men om pappa ser mig, jag e kaputt! (HAHAHAHAHAH)
SKa inte skriva nåt mer, ni får ha det gott.
Jag bjuder på en bild som jag har klistrat in på paint och så, det här e grejer från H&M som jag vill ha, va inte rädda, det härt va inte allt, det finns mkt mer men det finns inte plats ;)




Om jag skulle köpa allt, skulle det bli... vänta ska bara räkna. OMGG det skulle bli 885 kr. Shiiiiit. men det e inte ingenting till svennar, dom skulle se det lite. Jäkla svenaar!! fy på er. hahhah skoja. okej nej jag ska dra nu, får hitta på nåt, jag ska stänga av datan, får städa eller nåt. Hare bra, adjö nu.

RSS 2.0