LALALA NDLA ASNLADAAAA

Ja mååååå hon lecaaa jahoooo prammolooosa!!! NÄR LIVET SVIIIIKEEEEEEEER AHO OHO IHO YHO AHA MHM!!!


I miss moommyyy!

Jag sitter i syrrans rum och väntar på att dom ska snacka klart. Meis e lite sur den senaste tiden och vi har bråkat lite. Jag fattar inte, i skolan e hon hur glad som helst, sen när hon går hem blir hon skitsur.
Aja, idag hade jag skitmycket lust att plugga på engelska. Vår vikarie hon ba alla som inte pluggar får smisk hahahahhahaha!
Jag har skitont i bröstkorgen. Man tror det e nån som trycker och vrider. Ajj. Syrran ska göra kyckling idag till middag. Jag gillar inte kyckling så värst mycket. Det e skitjobbigt att fixa den. Imorgon är det lördag och jag ska läsa om inget annat. Jag har alltid tråkigt på helgerna. Och när det e skoldagar vill jag bara det ska bli helg. UFF!!! Snart e det påsklov. Jag vill att vi ska åka på färja guuud! Varför e allt piss!!!? Vädret idag klockan 1 typ var skitfin. Jag hade inte jacka och jag satt ute. Jag och meis jagade abdi, för alla snackade om hans hår som han inte ville visa, så såklart man blir nyfiken. VI satt och drog på hans mössa men han sprang skitsnabbt. Vi gick in sen till engelskan och amir slutade inte babbla. Vikarien hon ba pratar du alltid såhär mycket? sen amir blev tyst hahahah. På so och svenska gick det skit. Vår vikarie från igår, fattade inget. Kolla, vi ska jobba på en tidning som vi själv ska skriva om romarriket. Jag e klar med tidningen. Okej. Dom som e klara som jobba med frågorna som magnus har delat ut. Vilka frågor?? Vi ringde magnus på hans mobil och han satt och skrek och skällde.

Allt e skit och jag har inte lust att fortsätta kämpa. Syrran röker (och jag som hade en smutta hopp) Brorshan ringer inte och svarar inte ens, han SKITER I!! Mamma e bortrest och saknar henne som fan. Ingen fattar något och meis kommer och det enda som fattas e att vi bråkar. Pappa skääller och skäääller!! Och jag sitter och lyssnar och!!! Kan inte förklara vafan.

Jag och syrran har planerat att rymma ikväll, hade tänkt mig liiite längre bort än bara teniste. HAHAHA! JAG VILL HOPPA FRÅN VATTNEET!!! (Vlket vatteeeeen!!!?)

Okej luuuugn, lite lugnande bilder på gång.

Okej okeeeeej!! (söt bild)



Skitful men mitt öga fastnade på bilden




NO COMMENT PLEAS!! BACK AWAAAY, PAPARAZZIII!!!!!




Im sorry, i cant. This is the thing!? in me. (By the way, han borde se läskig ut, fast jag vill bara krama honom, sötlputt nr2)




aaaa nu börjar det likna något. (but stiiilll?)


Nu blev jag lite bättre i alla fall. Syrran snackar fortfarande med irak. Just nu snackar hon med benin. Fan vad pinsamt, hon sa till mustafas mamma att jag filmade honom. Vänta bara jasmin, jag kommer oxo skämma ut dig.
HEJDÅÅÅ!!


Sööötplutt!!!

SÅÅ SÖÖÖÖT HAN EEEE!!!!!!!!!!!! Jag vill bara ha honom i en liten ask och kolla på honom hela dagarnaaa!! ÅÅHH MIN LILLA HAMSTERFJUUUTT!!!


Ni kanske märkte att han tyvärr inte har armar.

Min dag har varit skit, mamma e borta och saknar henne skitmycket. Pappa gör inte det bättre... JAg ska draaa nu, hoppas att bilderna gav er ett leende. (Jag kämpade med att ta bilderna och datan hacka när jag skulle ladda upp dom) SÅÅÅ LE ÄVEN OM NNI INTE VILL. Hejdå =) 

Lite bilder




Det här en typ stor häst som e en tjej "sto". Förra veckan tog vi ut den och och borsta den o ¨så. Den bajsade skitmycket. Den e sur tror jag :)
Fast söt e den ju =)


En annan häst. Han vände bort sitt huve just när jag skulle ta bild. Jag skulle nyss ta en till men hela gruppen gick vidare så det här e det enda ni får se av denna häst. Ser ni hästen till vänster? Det är den äldsta hästen i stallet (tror jag) Och ser ni ådran som går igenom hela kroppen? ajjjjj!!



Det här e drottningen. Bakom henne ser ni kungen i stallet. Man tror fjanten i stallet. Han höll sig undan för drottningen för hon har PMS. Hon gick fram och tillbaka hela tiden.



Vi skulle till tunnelbanan, tillbaka hem. Sen såg vi att ett stall var öppet och man kunde se många hästar inne. Jag tog bild på den här hästen. Den var stor tycker jag. Jag har aldrig sett en sån häst. (HAHAHAH jag skrev fel, skrev hund istället)

Förra veckan ledde jag en häst, den heter Alladin och den är lite större än den här hästen. Jag gick fram och jag fick ta stora steg för att hinna med honom. Sen skulle jag vända och jag ser att han mosar mig i hörnan. Jag skrek sen sa ledaren att jag skulle gåå framför hästen, inte bakom, så den inte klämmer mig.
Sen borstade jag honom. Han var jäättemjuk. Jag klappade honom, asså inte klappade utan slog den asså!! Slog den lätt på ryggen.
Sen fick jag leda in honom i sitt "rum" igen och jag gick in helt ENSAM med en hemsk läskig varelse som kan få mig nertrampad och dödad!! Men det gick bra fast man blir lite rädd av hans stora, bruna (snygga!) ögon. Jag skulle ta bort selen och jag fick räcka upp mina armar så jag nådde.

Idag gick vi inte till solvalla. För fatimeh var inte här idag. =(
Det blev lite problem angående simhallen. Det verkar som om meis mamma INTE ska komma. Ajaa, ska väl inte draa då. Synd.

All i wish

Lyssnar på Nemo- nightwish. Jag dog för den förr. Den e bra men lite sämreee... haahha imorgon ska jag dra t skolan som vanligt ooch jag inget mer, tror jag. Vi får se. Hejdå och naaattiii

Lite nytt

Gå in på http://kill.se/lejla


timmarna närmar sig

Jag orkar inte me skolaan. Fastän det e hästar imorgon. Jag har längtat skitmycket. Om en vecka får vi rida dom. Fast inte PÅ dom, utan i en kärra bakom dom som drar.
Har inte lagt upp bilder, jag ORKAR inte, vi får se om jag lägger några. (Tror verkligen inte det)
Syrran e ute och MIN HALS E SOM OM DET FINNS TYP 100 KNIVAR INNE??? JAA KNIVAR, SKÄÄÄR PÅ HUR MYCKET NI VILL!!! DET E LUGNT LIKSOM ME MIG ATT NI TORTERAR MIG, MEN ÄÄÄH SKITSAMMA, GÖR SOM NI VILL!

borta från skolan

Jag stanna hemma idag från skolan. Jag ska kanske dra imorgon det är typ halvt säkert. Mamma och pappa kom hem nyss från veddesta, dom skulle köpa ti mig armband men dom hade stängt. Lite besviken känner jag mig, hehe.
Jag och brorshan sitter och kollar på en simpson film. Vi har öppnat balkongdörren och solen skiner in. Det är lite stökigt här i vardagsrummet och så men aja. Ni vet inte asså vikken lust jag har att äta godis, chips, choklad, 7alawe. Brorshan kom nyss. Han var i källaren. AAAJJ HAN LÄGGER SIN KALLA HAND PÅ MIN KIIND.
AJJ HAN LA PÅ MN FOTTTTT! Han playa filmen. Jag måste sluta blogga just nuuu för jag ska gå fortsätta kolla. HAHAHAHAHAHHAHA GARVAR OCH KOLLAR, FILMEN E SKIIITBRAAAA.
Jalla hejdåååå

HAHAHA

Jag och meis snackar om zeinab. Hon har blivit en asså en cooling, hon leker, hon skriker skiitmycket, hon lägger nagellack, smiiink, hon snackar med killar och använder ord som : yaaow, bree, back ooff, shiit, och mkt mer. jag gör i alla fall inte det hahaha. och hon ba äääh jag skiter i mina föräldrar jaaow.
aja, nog om dette. Jag längatr efter mina hörlurar från brorshan. Jag vill ha dom nunununuuuu!!
HAR SKIIITONT I HALSEN. Det har blivit myycket värre. Jag vågar inte svälja. Ajjjj gjorde det. Hjääälp fifjane. Jag ska blogga klart och chatta lite, sen ska jag gå äta lite ris och kyckling. Jag har hörlurar och vi snackar inte. hahahha jag kan höra deras tv. man hör skiitlite hur meis skirver. VAD SÖÖT!!! Jag har tråkigt.
Nåt mer ska jag icke skriva om (vet du hatar ordet) Jag vill icke vara sjuuk mer. Jag har icke mat i magen. Jag vill icke dööö! Jag skojar. Mina läppar kliar och jag har ont överallt! SNÄLLA, kan nån ta min smäärta.
Anatligen inte.
Sååå.
Nu ska jag ruttna.
Och dö.
meis mamma: gååå ät, mobil eller data elleeer...
hahahhahaha. Just nu e det helt tyst i vårt hem.
Jag känner hur mina läppar känns konstiga. Undrar vad jag åt, hmm...
Det har blivit 2 gånger att jag äter pomme frites och en hamburgare och det blir så me mina läppar. Ska jag svälja igen? Vågar jag?! Så. Min hals. Dödar. Mig.

ny design

Fan vad länge vi satt och ändrade min design. Broshan gick och snackade llite med fasrsan och gjorde yoghurt med soda stream medans jag satt och gjorde min header. Jag e fett tolt över deen! Varje bild har en mening. Nu ska jag gå be och köka halstabletter. Har ätit 20 st hittils och det funkar inte. halstabletter borde inte finnas. Dom funkar ändå inte. Igår tog jag en dricka för halsbränna. Det smakade som en hästs piss. Inte för att jag har smakat men ändå. Och det funkade inte! ASÅ ÅÅHH!!!
sen ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. OMG BRORSHAN KOM!!
Emir: Lejla....
Jag: hmm...
Emir: LEJLA!!
Jag: haaa
Emir: allt e diiitt feeeeel
Han gick ut nyss, ti källaren tror jag.
Jag gillar syrrans design. Den är liksom... spacy. Fast hennes finaste var när det var stjärnor. Jag vill att alla som läser kommenterar från ett ti tio hur mkt min blogg e fin nu och hur mkt den va innan.
Jag har läst en bok som heter nära ögat. Den va skiitbra. Jag rekomenderar den ti meis ;)
Mamma och pappa sitter just nu i pappas kontor och snackar om syrran o haidar. Haidar ringde hem och pappa svara och snackade med honom länge. Nu pappa han ba låt jasmin komma hem så pratar jag me henne. Jag erkänner, dt e synd om haidar och så men.. Jag har svårt att släppa min syrra, även om jag veet att hon nu e 18 och mamma gifte sig vid sån ålder. Och det är nog hög tid att man gifter sig. Men syrran ska ALDRIg gifta sig, jag ska låsa in henne i hennes rum =) Jag skojar. Jag vet inte.
Ajaa... Hmmmmmmmm vad meeeera. Bara brorsan kommer måste jag stänga. JAA! Jag känner mig stooolt. Jag kollar på skärmen och skriver och det har inte blivit några fel. Joo, på ordet "det" blev det. Min haals.
Ska jag gå till skolan imorgon? Ja, nej?? 


sjuk

Fan att jag blev sjuk just nu. Ahoo. Jag har skitont i halsen och kan inte snacka så bra, tror inte jag ska dra ti skolan imorgon. Men på tisdag ska jag dra för dt e stall ;)
Mamma lagar mat och jag kan känna den goda doften ab kebab. Brorshan sitter och äter och suktar. Jag tog en bit, jag har den nu i munnen, fan vad god.
Brorsan ska hämta ti mig hörlurar. Han sa han har 2, så jag ska baxa en av dom. Bra att man inte slösar pengar, eller hur? MIN HALS!! Nej, jag ska inte dra imorgon ti skolan. Orkar inte, seriöst asså. Jag läste nyss meis blogg. Undrar vad hon gör just nu. Jag har inte mobilen vid mig just nu ifall hon skulle messa. ähh pallar ändå inte.
Jag har blivit beroende av cartoon. så händer när vi inte har kanaler. Vi har bara kanal 1,2,4, och några till. Jag sitter i en VÄLDIGT obekväm ställning.
KOLLA, TA EN PISTOL OKEJ?? OCH SKJUT MIG??? Jag har så ont i halsen att mister böna skulle skratta. Jag fattar inte heller vad jag skrev!!
Det är pytteliten chans att jag ändrar mig blogg. Nåt lilaaktigt

misslyckad dag

Jag sov klockan 8 igår, jag vet! Det va inte planerat. Jag missa bönen (grov ångest) och vaknade klockan 8, liten, pytteliten tröst att jag har sovit 12 timmar. Inte bra sak är att jag e sjuk. Ont i halsen och skitlite feber. Lyssnar på Avril lavigne- happy ending. Har varit min favoritlåt av hennes låtar. Jag sitter i vardagsrummet och kollar på dammsugaren. Jag dammsög lite och har nu kastat den och satt på datan. Syrran gick ut och brorsan går fram och tbx. JAG E SKITLEDSEN!!!! Min serie kommer komma den 24 april!!! Det e fan mer än 1 månad!?!?!?!? Ska räkna på kalender. 43 dagar! 43 hemska dagar tills jag kan ladda ner avsnittet!!! AHOOO. Det är skitsoooligt och jag sitter hemma. Snääälla jag vill UT UT! Solen gick bort nu. Den går bakom molnen. Fegis!
Jag måste gå upp och be dohor och aser och magreb och 3she och soboh och och och!! AHOO VILL BARA SKRIIIKA!!
Nu kom solen igen.
Jag vill köpa hörlurar. Dom kostar 200 i Tensta centrum. Fattar inte varför det är dåligt. dom kan väl inte vara sämre än dom jag hade, plus dom kan aldrig gå sönder, så länge jag har den =) Jag tar hand om saker och ting. Inte som vissa *UHUUM* (meis)
Bytte till mika- happy ending. Den suger. Me jag har lust med den. HAR NI PROOOOOBLEM?!?!!? AHOOO.
Hans röst e som jag gör när jag e i duschen. ÄLIT VARFÖR VILL JAG BARA KASTA DATAN OCH GÅ KASTA GLAS PÅ GRANNEN??!?!?!
Har lite lust att ändra min blogg men pallar inte sitta och bestämma. Jag vill ha en maskin som läser mina tankar och springer till brorshan och berättar och springer tillbaka till mig och läser tankarna igen och sticker. (jag vet, jag e TRÖTTTTTTT)
vii hade bestämt att jag o meis skulle dra med hennes mamma och lillebror ti kista idag men hon kunde inte. AHO MEIS SÄG NÄSTA GÅNG BREEE!!! Jag borde ha gått me min pappa, bättre än att vara här. Jag hatar att planerna ändras. Nu gick solen igen. JÄVLA FEGIS!!! LÅTEN STÖÖÖR MIG, HAN SKRIKER MED ÄCKLIG PIPIS RÖSSSSTTT!!!!
Brorshan har rakat sitt skägg. YES. Nu ska jag dra för jag vill bara begå självmord!

naaatti

Jag ska gå sova nu, lång dag imorgon. Riktig lång faktiskt. Jag e skittrött. Jag längtar tills på tisdag då jag går dra till stallet igen. Tro det eller ej, men jag längtar. JALLAFALL. Jag vet inte vad jag ska skriva. Hoppas jag kan sova. Annars drar jag inte till skolan imorgon. Skitsömn.

nytt andetag

Skolan har börjat på nytt. Asså jag kan inte berätta känslan. Jag vakna sen jag ba e det verkligen skola?? Min hand hade frusit fast hahahah. Vi hade NO. Kamal har klippt håret!!! Andreas oxo men kamal förstörde sitt hår!!!!
Sen hade vi rast, hela skolan hade rast just då men jag såg alla personer utan den jag vill se, aja. Njaa sen gick vi in i bibblan men vi lpnade inte nåt. Vi hade inte så mycket tid idag, tro det eller ej. På kortrasten gick vi ner till cafeterian, då har inte infoteket öppet, sen på vår en timme och en kvart rast gick vi hem och åt. Jag och meis lekte ett spel på papper. UUUUUUUFF det e så deppigt just nu i mitt rum. Det är såå kallt. Jag har öppnat fönstret. Jag orkar verkligen inte gå upp och stänga den. Nös nyss. Prosit. Tack. Jag e crazy. Jag vet.
JUSTEEE förlåt pappa jag glömde skriva din födelsedag :$
Pappa fyller 50 år idag och jag har köpt en beckham parfym som han redan har en sån. Men han skulle skicka den till irak men han ångrade sig i sista minuten. Han sa att han älskade den, så därför ville han inte ge bort den. Han har den i sitt rum men har inte använt den, såå jag köpte en till så han inte behöver snåla ;)
Den kosta 200, här e en bild på den:


Nja annars har det inte hänt något särsklit. Igår skrev jag 15 sidor dagbok. Det tog 1 timme och 30 minuter ungefär. Jag kunde inte sova heller. Tror inte någon kunde det när man har skola för första gången på 10 dagar. Diana sov klockan 12, jag sov tyyp klockan 12:20. Vaknade klockan 04:15 och trodde inte jag hade sovit nåt (har sådär dåligt minne) Sov sen igen och vaknade när alarmet satte igång, track på snooze och vaknade en halvtimme innan skolan skulle börja. Jag gick upp snabbt, frös som in i helvete, ungefär som nu. Och skyndade till skolan. Kom precis när alla hade kommit.
Imorgon ska vi på ridning. Det är roligt på nåt sätt men vill ÍNTE mocka. (ta upp bajs med spade) SPADE! Hästar behöver en SPADE för att ta upp deras skit. Ähh, jag har inte ens stövlar, jag vet inte vad jag ska ta på mig, ifall kläderna blir smutsiga och problemet e att vi ska dra på ridning klockan 12 ti 4. Och vi har SO och bild under tiden. Bild e inget problem men so e det. Tänk om tex magnus inte låter eelleeer om han ger läxor. Fär jag vill ju gå ti ridning. För asså det e ju gratis 8 gnr. Jag ska ta bilder oxo som ni ska få se imorgon eller överimorgon. Eller nåt. Ja. Nu har jag skrivit tillräckligt. Eller? Ja. Det har jag. Nu ska jag gå upp och be. Duktig jag e eller hur? Den blev för 10 minuter sen. Eller 9 minuter sen exakt. Syrran e ute, vet inte vart. Som alltid. Och pappa sover. Emir ska komma klockan 21. Och mamma ska be snart och gå sova. Och jaa, vad jag ska göra under tidne? ÅÅ tack för du frågar! Jaa, jag ska nog be, som sagt, tända lite ljus och försöka med msn, den funkar inte. Messa meis och säga: läs min blogg. När batteriet på datan börjar ta slut, som den redan nu börjar göra, ska jag gå till vardagsrummet och ladda den. Den ee... 55 % kvar. 
ADIOS SENORITA, COMO ESTAS? MELLAMO LEJLA, KAKO SI? DOBRO. I TI?? IM GOOD, WHAT ARE YOU DOING?? NOTHING. LEESH? MA3ROF. ANI ARID AKOL KEKE. JAG MEE, VI LÄSER VARNADRAS TANKAR!! JAAA, HEJDÅÅÅ ! 

Läste en blogg

Jag läste en blogg nyss. Åh gud, jag behöver andas för att säga bloggens namn. Uhm... B-b-bloggen heter.. ehm... Asli.blogg.se
Ja. nu har jag sagt det. Så nu kan ni gå och läsa hennes blogg. Det var skitsynd om henne tycker jag. Hoon röker. Hmm... passar det in kanske? AHOOO JAG E SÅÅ TRÖTT PÅ ALLT. TRÖTT P SKOLAN; TRÖTT PÅ ALLA SOM LEKER NÅGOT DOM INTE ÄR OCH TRÖTT PÅ ALLA SOM FÖRSÖKER BESTÄMMA NÅGOT ÖVER MIGGGGGG!!!!!
Sorry, jag har skola imorgon!! BAJS SJASDFGKN
ursekte meje. Jag ska gå sove snarte.
Mamma ska resa den 11 april till den 24 april. Ni anar inte hur MYCKET jag vill resa dit. JAGVILL VILL VILL VILL VILLLLLL!!!!!!! Pappa låter inte.
Har inte hänt ett piss!! Jag längtar till sommarlovet. Om vi inte reser nånsstans, begår jag självmord, jag tar mitt liv!! JAG MENAR ALLVAR.

Fredagsmys (not likely)

Fan vad deppigt det e idag. Ahooo! Syrran e på bastu, mamma gick ut, pappa sover och det e inte säkert att jag går med meis ti kista. Jag hoppas. Jag e hungrig! vad ska jag äta?
Trying be so perfect, cuz i now youre worth it! AM I SQUEEZING YOOU TO TIGHT?! hahahhahaha.
nu ska jag gåååå, vi ses senare.
 


Hemma från sf

Jag är hemma från bion. Vi såg filmen Valentines day, den var skitbra.

5,5 bra av 10. Skitbra, kommer aldrig glömma dagen hahahah. Vi gjorde en

tävling, den som hittar en vara på högsta pris vinner. Vi hade 20 minuter på

oss, alla gick åt varsitt håll. Jag gick till en riiiik affär. Allt var över

1000 kr, ja ni läste rätt, okej da, det va en ful linne för 100. Jag såg en

kappa för 5000 kr. Sen ringde jag meis och vi snackade lite. Hon ba du måste ge

mig nåt! Jag ba nej!! hon ba jo! jag ba nej, hejdåååå meis och la på hahaha,

khatije. Jag vann till slut, syrran hade sett ett par skor för 1000 kr och selam

för 350 hahah. Vi hade kul, sen gick vi till burger king och åt, eller nja inte

jag. Jag åt bara lite pommes frites. Jag hällde 5 påsar salt i en ketchup skål

:$

Klockan 17:30 ungefär gick vi till bion. Det var bara 15 platser kvar så

vi skyndade oss. Vi köpte biljetter och snacks, popcorn, godis. Det var ungefär

20 minuter tills filmen skulle börja så vi satte oss. Syrran och selam var

tvungen att gå göra nåt så dom lämna mig ensam. Jag satt och väntade på dom, sen

kom 2 ungdomar med en pappa. Pappan satte sig alldeles för nära mig.
Äckeln: Nemeeen, vad mycket godis du har
Jag: mmm (hans andedräkt)
Ãckeln: Troru du det räcker?
Jag: mmmm
Äcklen: hahahahaha!
Jag: :S?
Jag kollade bort sen jag messa min syrra: "VART ÃR NI, HAN SOM SITTER BREDVID MIG LUKTAR ÖL"
Han nuddade min snackspåse och den va nära att ramla.
Efter 5 minuter kom syrran, jag gick upp av glädje och sprang med dom till salong 4. Vi satt och det va skitmycket reklam. Sen när filmen började

gick det inte 10 minuter utan att skratta. Det va typ 20 kändisar i den som jag

känner igen. Det är första filmen som jag känner e så. MEN TAYLOR SWIFT VA MEEE!

Under hela filmen jag ba näär ska hon komma? för jag visste hon skulle vara me.

Sen det kom nån med en skitstooor nalle för ansiktet, när hon sen tog bort

nallen, sa jag: taylor!! hahahahah.
När vi skulle hem sen såg jag en gubbe vid 60 årsåldern, han slutade inte glo på mig, jag är ärlig nu, han glodde på mig 3 minuter, vet ni hur länge det är? 180 sekunder! Jag ba eww.
DET VAR SKIIITKALLt, inte som när vi skulle dra dit.
Juste, jag skulle också leta en present ti pappa. Det är en parfym jag vill ha, den heter Hugo boss baldessimini. Det är just den jag vill ha. Men den kostade 800 kr.

Och jag baxa en sak till meis, vet inte hur hon kan använda dom men aja, jag hämtade i alla

fall något. Jag meessa henne:
Jag: Jag baxa en sak ti dig!
hon: JAAA
Jag: hahahah
hon: baxa?
jag: AHHAHA JAAA?
hon: va vadå baxa?
Jag: jaa jag baxa
hon: :D

hahahahhaha, det var en lyckad kväll som sagt, men i slutet i tunnelbanan hade jag huvudvärk, var kissnödig, frös, längtade till min säng, törstig. så ni kan gissa hur mitt humör var.
Jag köpte mintis också. Det var bara 3 stycken rosa inne. SNÅLVALPAR. men dom oranga

var också liite goda hahah. Jag hoppas att syrran har bloggat, annars har jag

längtat i onödan. Jag har några låtar som jag rekomenderar ti syrran
Taylor swift- today was a fairytale
weekend- victory
kesha- take it off
space cowboys- falling down
Det var det för idaag. ÃHHHH jag längtar verkligen till det här: Jag bloggar klart, går tar en tablett, ber, lägger en film på datan och ligger med täcke (som 3ame nezhe skickade) och har rödlök (röd pipas) hos mig och ett kallt vatten och bara njuta! jag orkar inte gå upp...

Jag sa att jag skulle köpa en parfym och hörlurar men syrran hade ett par, det visste jag inte. Hon ska ge mig dom, visst e hon snääääll?!?!?!? Och parfymen ska jag köpa från tensta centrum.

Jag ska försöka gå imoron. Vem vill gå me mig?? Typ klockan 1,2 ska jag gå. Jag

vill inte dröja. Men ändå, vill nån gå med mig? ( meeeeeis?? ^.^ ^^)
Nu ska jag gå, det e knas med internet. Jag sitter just nu och skriver på wordpad och lyssnar på lady gaga- starstuck. AHOOO jag måsye gå upp och be, skitinternet. Syrran kom och sa gå in på aftonbladet, google. och när jag gjorde det funkade det inte. Det är säkert jasminas fel ;P
Nu ska jag verkligen gå och göra det jag skrev jag vill göra, verkligen. Men först ska jag gå och skälla på syrran varför hon inte har gett mig hörlurarna! HEJDÅÅÅ

Jaha, eftersom jag inte har gått eller inte kan publicera det här inlägget, känns det väldigt konstigt, men ja kan i alla fall göra det jag ska göra, först ska jag gå ta en tablett, ni kan vänta en stund.
UGHHH SÅ ÄCKLIIIGG, det tog 5 minuter ungefär eeew så (morr) den e!
Nu ska jag verligen gå, det här inlägget skrev jag klockan 22:00 så ni vet hur länge jag har behållt den i min wordpad (som by the way, irriterar mig) men nu ska jag verkligen gå, hejdå.

Skrev inlägget: 3 mars klockan 22:00


ja hej!

ville bara blogga, hejdå!

TRIST!

Ja, jag har kollat på en fillm som heter bring it on or nothing. Jag har sett den förr men jag kollade igen! Filmen som heter thirteen är klar och jag kollade lite i början.
Det var två tjejer om satt i någon av tjejernas rum och var höga på något. en av dom sög något ur en flaska och sa till den andra, slå mig. Så slog hon henne. Hon som sa slog mig skrattade och sa, jag känner ingenting, prova du. Och så gjorde dom det tills dom blödde. Därifrån stängde jag. Den vaerkar ju bra.. Jag ska tjata på meis att komma hem hos mig. Fast det går inte imorgon ifall vi ska dra på bio eller nåt. Men nån gång så vi kollar på den tsm. Syrran e ute och pappa sover. Mamma sitter bredvid mig och äter äpple. man kan höra hur hon tuggar hahahhaha! Jag ska bara gå tända ljuset, det blev lite deppigt här.
så, jag drack lite vatten och tog en tuggummi. Ahooo vad jag har tråkigt!

Nää nu ska jag icke tråka ut er, fastän ni är väl redan uttråkade eftersom ni läser min blogg. Snälla kommenteraa! Jag älskar att se kommentarer. goodbye min strumpaj

ny dag

Jag har inte sovit sen jag skre igår, visst e jag coool ?

ehm.. han ska föreställa dödssöming, inte full. Men ni förstår eller hur?
naaeee nu måste jag gå. nu har jag fastnat istället på skillet- the last night. Fast tjejen som sjunger nånstans i början förstår låten, nu hhon sjunger igen. SJUNG INTE PÅ MIN ÄLSKNINGS LÅt!!!
look my in the eyeee! I say i wont let goo <3

OKEJ DAA, juste, jag skrev fel i tidigare inlägg, jag skrev jag håller på och laddar ner en låt som heter thirteen, jag menade en film som hette så. Den ärby the way 55% klar. OKEJ OKEEEJ GODNATTT DAA. nu har jag skrivit idag, så ingen ska gnälla! Alla som inte kommenterar älskar bajs!
ojsan, om jag var ni jag skulle kommentera. NEEEEEEJ JAG VILL INTE LÄMNA DATAAN, VILL BARA BLOGGABLOGGAAAAAA!

Såhär är jag just nu!!!


Och såhär e jag i skolan, uhum för det mesta menar jag. :)


Jag vet vad ni tänker: hmmm.. ni tänker på en gul blomma... Nu tänker ni på ett rött, stort moln. NÄMEN!! skäms på er!! tänker ni på flintisar!!???!?!?! SKÄMS! 

              


                                                                                                                                                   natti

skillet- comatose

Jag har fastnat på den låten, jag vet att meis inte kommer gilla den. Men syrran kanske gör det =) Jag och syrran och hennes kompis ska dra på bio, det e bara synd att meis inte följer me oss, det skulle bli skitkul tycker jag.
Aja, jaag ligger just nnu i en väldigt obekb´väm ställning så jag inte kan se tangentbórdet så bra. JAg har kollar på en film som heter cake. den va inte så bra. jag laddar ner en låt just nu som heter thirteen. den verkkar bra, den handlar om tonåren. passar bra ;)
Jag är inte ett dugg sömniiig. Jag har nu 82 låtar i min mp3 hahaha, jag laddade ner 20 stycken. Jag glömde att min mp3 har 8 gb. Och jag har knappt använt 1 gb!
Visste ni att hp blir dy uppoch ner?? <3
Jaa, vi ska kanske resa till kroatien, åå jag vill bara resa! men det är inte säkert. det e typ 3 på skala ett till 10. Jag var 9 år senast jag reste. Jag förtjänar att få luft! :@
Men då måste jag ta en vecka ledigt från skolan. Och den där magnus han ger läxa. När diana skulle resa en vecka, gav magnus henne läxa för en vecka. Skittaskig. Man ska ha semster och hur ska man ha det när dom inte ens ger så mycket.
Jag åt lite hembakat kakor, den som mamma lägger ost inuti. Jag har ett glas saft framför mig. E3 jag äcklas bara jag kollar på den. hahahahha jag kollade igen.

Nu ska jag gå borsta tänderna, krypa ner i min lilla billiga säng. neej hahah jag skojade och ha musik. Men inte än, jag ska vara liiite till på datan. VÄNTAA?! ÄR KLOCKAN 12?!?!?!? va?
men.. men! men filmen tog slut klockan 11 typ och.. och.. jag har bara varit på datan en kvart. Älit, nån har ändrat alla klockor. AHHAHAHAHAHA Aja, antar att jag måste dra nu =(

Just nu kan jag inte räkna mina favoritlåtar, men det är en låt som jag vill ladda ner, den heter linn- en sång från hjärtat. Vem är snäll som laddar ner den till mig? (jasmin? :)) Comatose. Det är ett fult namn på en låt men den är skitbra. GUD JAG VILL RESA RESA RESA!! Jag har aldrig tänkt på hur det skulle bli när inte baka e där.. omg, allt har förändrats.

godnatt.
ser ni vad det står? LYD!
så söta. Jag har alltid älskat bilden.

RSS 2.0