ja hej, söndag här.

som sagt ere söndag, i det här inlägget, ifall jag  skriver fel får ni ursäkta mig för jag ser inte tangentbordet. I alla fall, jasmina om du läser det här nu, snälla ge mig mina bilder!!!!
I alla fall, söndagsångest. Har så jäääkkla tråkigt. tänker på grönan, kan inte fatta jag åkte frittfalll. Jah var så högt uuppe. dt var s¨å skööönt men så jävla läskigt när kameran kom, då vet man nu kommer du falla som in i helveette snabbt.
Ville bara lägga upp en gullig bild
HAN LEEEEEEEEER!!! AAAw

Tror man inte han e riktigt? han e inte det.


och såå min mormor. saknar dig tere´zia

HEjd¨åå...



En liten historia =)

På kyrkans förskola satt en klass och hade religionsundervisning.
Läraren, som dessutom var både kyrkans körledare och kantor frågade lilla Lisa:
- Vem skapade universum, Lisa?
Lisa, som satt och sov i bänken reagerade inte förrän Jonny, killen i bänken bakom, stack sin penna i ryggen på henne.
- HERRE GUD! utbrast Lisa, men somnade om.
- Jajemän! Det stämmer, sa läraren.
En stund senare fick den sovande Lisa ännu en fråga angående kristendomen.
- Vem är vår herre och ledare?
Även denna gång stack Jonny sin penna i Lisas rygg och Lisa hoppade till och skrek:
- JESUS KRISTUS!
- RÄTT! sa läraren och gick vidare till predikan om Adam och Eva i paradiset.
Lilla Lisa somnade om.
- Vad tror ni att Eva sa till Adam när hon fött 30 barn?
Jonny fnissade och stack pennan för sista gången i Lisas rygg. Den här gången skrek Lisa irriterat:
- OM DU STICKER IN DEN JÄVLA GREJEN I MIG EN GÅNG TILL SÅ KOMMER JAG KNÄCKA DEN I 2 BITAR OCH STOPPA UPP DEN I RÖVEN PÅ DIG.
Läraren svimmade!

3 days left

Ja hej alla. Jag sitter nu i vardagsrummet och har tråkigt. Mamma e i köket o pappa e i sitt rum och syrran e i hennes rum. Jag har som sagt lite tråkigt. min födelsedag e som sagt om 3 dagar. Jag ska inte göra någor, så snälla gör inget till mig. Jag har inte lust.








Det man hör är inte vad man tror och det man ser önskar man att det inte är sant. Fast det är det. Stå bara ut.

Aliens is coming

Jag vet inte varför jag skrev den rubriken. Hade bara lust. I alla fall, mina två söta läsare! Jag har inte uppdaterat på väldigt länge antar jaaag ? :) Jag har inte direkt orkat skriva så mycket men men. Om 4 dagar fyller jag år. Det e så kul!!! Det e verkligen så gulligt av mamma, hon köper grejer o  sen hör jag viskningar. Eftersom jag inte vill höra så springer jag in i min garderob och sjunger: shotty's like a melody in my head that i cant keep out, got me si.... SORRY MEN DOM DÄR SMÅ APPRNA OVANFÖR OSS HOPPAR OCH STAMPAR JUST NU!
Herrejösses... Jag åt nyss och har linn- en sång från hjärtat.
Mamma mår inte så bra just nu. Jag älskar henne så jävligt mycket. När hon finns hos min sida och mår så bra, så.. asså jag tar inte chansen. Och när hon blir lite dålig, känns det som om en bit i mitt hjärta försvinner. Jag drömde en gång för några månader sen att mamma (smalle, smalle, smalle) att mamma dog. Och jag grät hela tiden. Dygnet runt. Jag sa till meis att min mamma dog och jag grät men hon sa bara: aha? Hejdå lejla -.- och himlade med ögonen. Jag kom hem och grät, grät, grät. Asså känslan, jag känner känslan! Och det känns inte bra. Jag tror inte jag skulle leva om mamma dör.

Idag på engelskan hittade Andreas en katalog från 2001 nånting. Och jag och meis bläddrade i den och hittade nicholas... han va så gullig!!!! sen hittade vi filipe. Han va också söt men inte lika mycket som nico! Han hade vunnit nutidstips final och han skrattade på bilden.
Jag såg honom idag. Idag när vi slutade SO gick jag och meis till kafeterian och såg kaos. Ismet satt och dansade turkisk dans och några spelade trummor och alla hejade. Det var fullt. Jag vet inte varför som gjorde så. Kanske fyllde Ismet år eller nåt. Sen drog ismet några tjejer för att dansa med honom, ingen vågade så han tog en kille och dom dansade. Alla garvade. Det var roligt. 

Nu ere fredagsmyys... Jag ska gå nu. Har inte lust för nåt.. hejdå.  

Tisdag

Imorgon har vi idrott. Idag hade vi 2 timmar svenska, 2 timmar SO och 2 timmar bild. men svenskan och so gick mycket snabbare än jag hade förväntat mig. Jag plugga skitmkt i svenskan men i so:n snackade vi hela lektionen. Mest magnus. sen började han prata om Gud -.- jag ba så du tror på din bibel va, han ba jag tror att jorden skapades av celler som var i vattnet, jag kunde inte hålla mig, jag började garva. Jag ba o hur kom den i vattnet. Svenne. Annars var han snäll. ;) Meis låg på mig, min ben domna =( Hon hade m---värk. Hon skreeeek hahahahahahha.  JUSTE, Lydia gjorde mig på dåligt humör (som vanligt) Hur ska jag säga? ehm.... HON STÖR MIG OCH JAG HOPPAS HON BYTER KLASS!!!! JAG VILL KLIPPA HENNES HÖRLURAR OCH KASTA HENNES MOBIL OCH FÖRGIFTA HENNES TUGGUMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry. Men HON STÖR MIG OCH JAG VILL BARA HÄNGA HENNE VID " BROTTET VAR HUNGER"
Magnus: Lydia, det står här att du inte var i din lektion idag (Jag har inte sett henne på vår lektionen ända sen hon har börjat, jag ser henne med åttor) 
Lydia: mmm (smackar)
Magnus: Du ska gå dit idag eller till en annan lärare men om du gör det får du frånvaro
Lydia: mm jag gör det då, jag skiteri (SMACKAR!!)

vi snacka 1 timme typ

Magnus: Jaa, snart är det pgt (elevval)
Lydia vänder sig till Diana och Muna
Lydia: aa jag kommer till er då ;)
Magnus: Lydia, du har inte samma pgt som Diana och Muna
Lydia: SKITER I, ska ändå gå dit
Magnus: Du får frånvaro
Lydia: Skiiiter i.

FLIPPAR MAN INTE???!!! HON TROR HON E NÅT, ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GUUUD, OCH HON KOMMENTERAR VARJE SKIT, JÄVLA SOMALIEEEEEEEEEEEE!!!!! MITT BLOD KOMMER SPRÄNGAAAS! SOM EN LITEN TOMAAT! hahahahahahhahahahaha
I bilden ville kubra ha uppmärksamhet, hon kollar på oss, gör ljud, tar bilder nära oss, skrattar högt, stirrar på oss. Va e det med alla idag? Jag ritade en bild, en askkopp med använda cigg inne och en nazist flagga som är riven på mitten. sen Loffe han kom han ba jaaaaaaa!!! Det här var bra!! Fimpa nazismen! BRAA! Sen gick han därifrån, jag ba hää? Sen förstod jag, men jag hade inte ritat så med flit.
Jag såg ormarna idag, dom gömde sig som vanligt. På torsdag är jag och meis jour (hjälpa till i matsalen) jag orkar inteee! Mattanten är jätteelaaak =(

Nu ska jag gå för jag orkar inte blogga mer, plus syrran kom nyss. hon ville visa mig nåt. PÖSS PÅ ER! Jag skojar, hejdå

Musik =)

Jag sitter i min systers rum och lyssnar på Iyaz - Replay.
Hon ligger på mattan och läser en bok som verkar helt ointressant, ursäkta men det är sant. Jag saknar min data! Som ni vet eller inte vet, så har min syster min data just nu för hon pratar med Haidar. Och Emir är jämt på Jasminas data, så jag kan inte göra annat än att läsa.
Jag tänker fortfarande på den som har kommenterat Meis blogg.
Byter ämne, imorgon har jag tänkt att jag kanske ska gå hos Meis, men jag vet inte säkert. Vad tycker du, Meis?
Min åsikt om Haidar: Jag känner ju inte honom så mycket, vi är inte så nära, han är min kusin, ja, men jag vet inte så mycket om honom. Men bara tanken att han har väntat på min syster i många år, känner jag att han vill ju ha henne så mycket, att vänta på henne så länge ju? Men det som inte går att INTE tänka på är att han är att han är 26 år, och min syster 18... Men annars verkar han jättegullig (ta inte det på fel sätt) Han verkar lite kall så det låter mig tänka om han tar det på allvar. Det antar jag att han gör, men ändå. Och jag undrar lite, om han ville ha min syster som hon var i Irak. För hon har ändrats jättemycket så tänk om han ångrar sig eller nånting? Jag har ju inget emot Haidar men jag hade inte tänkt dem två tillsammans. Jag trodde Jasmina skulle gifta sig med nån annan, det var bara en tanke som jag trodde, jag säger inget dåligt.
Där har du Jasmina, en hel åsikt om Haidar =) Jag har inget att säga mer än. Lycka till och ta det inte så snabbt. Frågor jag begär få svar på: 
Haidars:
Favoritfärg
Favoritmat
Intressen
Egenskaper
Fråga Haidar det, kära Jasmina! Annars bloggar jag dåligt om Haidar =) Jag skojar, men snälla fråga honom det. Jag gissar på grön som favoritfärg. Jag vet inte varför.
Emir kom nyss. Nu ska jag gå tända ljus, göra det mysigt i sängen och läsa en bok som heter: de hängdes hus. Adjö kära läsare!

nanananaaa

Mitt favorit låt just nu e iyaz- replay. Lyssna på den. Jag vet jag ändrar hela tiden =) Emir ligger här bredvid mig och jag måste gå sova snart. Har idrott imon på morgonen. Jag har fortfarande ont i halsen. Jag hatar skolan! och juste nya tjejen som har kommit e skitkaxig, hon bråkar med kheda, tyckte så synd om lheda. Hon kunde inte bråka eller nåt så hon slog mitt skåp istället. jag var inte där men hon kom till lektionen blödande och det var fläckar på mitt skåp. Lydia.. fult namn. alla irriterar sig på henne och hon söker uppmärksamhet. Hon och en till kompis kom till Kheda och muckade och hon blev så arg! Men vad hon ska göra?
Vi ska sjunga en låt på musik. akon feat M.J- wanna be starting something tror jag den heter. Min lärare, conny sa att jag och meis skulle skaffa lyrics till hela klassen, så på närmaste rast, gick vi till bibblan och skaffa!!! HAHAHAHAh vi kan göra allt tillsamman! ;) Khatije brorshan vill ha datan =(
Imorgon fredag allaaaaaah! MEN SEN PROOOV. På vad ens ? No men på vad? hahahha nej det var inte No, so var det. Ehm nåt på egypten. Magnus var på skitbra humör igår, han garvaaa och han låt meis sitta bredvid mig (det e stor grej!) Idag oxo.. han låt oss. (A)

Hejdååå! (Tänker på Lydia, HATAR HENNE, tänker på kheda, skitsynd om henne.... )
Hejdåå! (L)

Mysigt!

Jag gick hem hos meis idag, det va roligt, hon kommer komma imorgon. Det e sant, vi e beroende av varandra. Jaaa så nu sitter jag här och pruttar (skojar inte) Hmm vad har ni gjort idag da? Jag bryr mig inte om er =) Det är roligt att läsa, meis, jasmina, skriv MYCKET P BLOGG. Skola snart, hur kunde det gå sååå snabbt!? Meis skriver nu blogg, undrar vad hon skriver. Igår kunde jag inte sova, och inte dagen innan heller, och dagen innan... och dagen innan och innan......! Och jag tror VERKLIGEN att dagen innan skolan börjar (imorgon jani...) då jag kommer vara vaken och stirra i luften (vaaa?)
Nu ska ni veta lite om mig.
Namn: Lejla
Efternamn: Al-kasab
Syskon: 2 stycken
Skola: Hjulstaskolan
Favoritämne: Bild, hemkunskap, matte, no, slöjd, musik
Favoritfärg: Lila och röd
favoritmat: Potatisbullar med sylt, hemlagat
Bästa bok jag läst: I stormen ska du dö
Ålder: 13
Födelsedag: 2 februari
Önskar sig: Kläder, pengar, ny rakmaskin
Saknar: femman, sexan, sommaren
Hatar: Magnus granath, so, sv, eng, Ingbritt carlsson
Nyfiken just nu: vad meis skriver
Vädret just nu: kall vind

Nu visste ni säkert i alla fall en sak ni inte visste! I slutet av det här inlägget ska jag lägga en bild på min drömmobil och min drömrakapparat.
Jag orkar inte skriva längre! Vad ska jag berätta om?... hmm juste idag kallade meis lillebror mig för en fegis! Han och meis hade bråkat så han ba när nån kommer jag ska göra något hahahah. Jag sitter och jag hör: Lejla är en feeeeeegis. HAAHAHHAHAH! juste han kom fter en stund och han hade lagt läppstift! Skäms på dig! HAHAHAHAHHAHA!

nu vet jag inte vad jag ska skriva, men jag ska skriva mer imorgon hoppas jag. Nu ska jag lägga bilderna.
Sony ericsson T700
BaByliss Love



3 days left

Som sagt ere 3 dagar kvar av skolan. Hur ska jag kunna vakna så tidiiiigt? Jag tror inte jag kommer kunna sova dagen innan skolan börjar. Det e alltid så. aja, ehm meis kommer hos mig idag. Jag hoppas vi har kul! men det e synd att hon inte kan stanna länge. Emir och mamma sover just nu och jaa, jag sitter här och ska gå sova snart. Hoppas jag kan sova!
Min favoritlåt just nu är Vanilla twilight- owl city. Lyssna på den, den äger (5,5 bra!!!)
Jag vet inte vad jag ska göra nu, måste sova om 10 minuter. Undrar vad emir kommer göra när han vaknar, han kommer ju typ vakna snart eller klockan 3,4 och då kommer alla sova. Aja, han klarar sig. Jag raka eller inte raka men aa, i armhålarna och det sved som fan efter att jag hade gjort det, det gör alltid det, jag provade också lite på benen, jag dog. Det är det enda jag säger. Hur kan alla göra det? Mamma vaknade nyss, omg. Måste gå nu. Sov gott och dröm sött!

5 days left

fem dagar kvar tills skolan börjar. På nåt sätt när jag har tråkigt, saknar jag den lite, men när jag tänker på kommande prov och tidiga mornar då vill jag bara stoppa tiden. Just nu e syrran i Husby med nån kompis eller nåt och pappa e i köket och äter. Jag åt nyss 3 pizza bitar. Läste du jasmin? JAG ÅT =)

Bilder på mig

Jag färgade håret här

Tillbaka igen :(

Det visade sig att fyndrummet var stängd tills den 12 januari. Så jag och syrran gick istället ett varv runt och tog lite bilder. Jag fryyyyser. Och det hände faktiskt en pinsam sak.
1, mitt snor frös till is inom några minuer. 2 gånger!!
2, Det stod två killar vid 18-åldern i porten och snackade i mobilen och dom såg mina pyjamas!!! 2 gånger!!!!!!!
3, en kvinna såg mina pyjamas också och log.

WWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!! Min syrra hämtade milkshake. NEEJ, sugröret var sönder! Skäms på dig syrran!

                                                

six o'clock

Nu e det klockan 6. Men jag vill inte gååå. Jag vet jag längtade så mycket, men nu vill ingen gå med mig. Inte meis, inte mamma, inte syrran men kanske Lasse, vi får se =)
Jag ska ändå gå! Girlpower forever!! Men jag ska ringa meis. Jag ska gå med mina hjärtbyxor (blommiga enligt meis) och jag ska ta på mig bara sjalen och en jacka över. Om dom kollar då ska do få se!! Jag tror jag kommer ta nånting i alla fall. Jag ska skriva sen efter att jag har kommit, jag ska skriva en lista om jag har tagit nåt, jag tror det kommer bli en kort lista, eller ska jag skriva om jag inte har tagit nåt, jag ska i alla fall skriva nånting! Jag har inte gått till fyndrum på skitlänge. Så jag hoppas att det finns bra grejer. Det här e vad jag tror jag kommer ta

1, ett gosedjur
2, en/ två tröjor
3, en bok
4, en zine

Men det som är pinsamt, det är, tänk om nån e där, och dom kollar, eller tänk om ingen e där och det e helt tyst och bara jag snackar. ÅÅÅÅ, varför vill ingen komma med miiig? Nu har dom öppnat.... klockan e 5 över. jag vill så gärna gåååå nu. Okej lejla du klarar det. HAHAHAHA man tror värsta krig eller nåt. Men det ääär pinsamt. Nu gör syrran en milkshake. Snälla säg inte banana-strawberry milkshake, då äter jag inte, men om det e bara banana eller bara strawberry då äter jag upp hela =)

Nu ska jag gå, min mage känns helt konstig!! Jag vet jag överdriver hahahaha. Nu kom syrran, få se vad hon har gjort, den ser rosa ut, ska smaka, vänta. =) MEN SNÄLLA. Syrran låter mig inte. men nu ska jag försöka attackera. Efter 10 minuters krig (2 minuter) Den va sådär, lite godare än igår. Du förbättrar dig jasmin! BRAA, nu ska jag gååååååååååå. Önska mig lycka till!

The ghost:
Lycka tiiilll........

Fyndrum idag

Snart, om 40 minuter ungefär är det fyndrum, jag ska gå och ta grejer =)
jag har såååååå tråkigt! Jag har lust att kolla på One tree hill. Bästa serien nånsin!!
Syrran sitter bredvid mig och klipper naglarna. Julgranens ljus är det enda som distraherar mig just nu. Jallaaaa, låt tiden gå snabbt så jag går till fyndrum. Jag måste gå be, HAHAHA morsan fråga nyss: haru bett? tankeläsare ;)




fortfarande 6 dagar kvar

Jag och syrran ska kolla på en film som heter precious, vet inte hur man stavar. Den verkar skitbra. Det handlar om en tjej som går i gymnasiet och som är gravid med sitt andra barn, hennes mamma slår henne och behandlar henne som smuts. Hon är osynlig i andras ögon.
Aja, inget nytt so far. JASMIN, JAG VILL HA DIN LÖSENORD!!! jalla ge mig den =) Måste jjag göra sallad??!! :D va snäll bare :D
Nån ringer på syrrans mobil, undrar vem det är. aha pappa. Vart e pappa egentligen?
GISSA VAD! Det här e den värsta lovet nånsin tycker jag. det är inte typ naturens fel, det är alltid, och jag menar varje dag nån gör mig på dåligt humör. Varför kan jag bara inte jani, varför kan inte alla bara sluta skälla på mig!? aja jag ska inte sitta här och gnälla.
Kommentera gärna och välkommen åter ::)



                                                                 

Hej

Det är 6 dagar kvar av lovet. jag och syrran såg nyss en film som heter twilight, asså den andra. hon är i toan just nu och bajsar. HAHA jag skojar (inte alls :S) Jag ville bara blogga lite innan hon kommer. Jag önskar er alla god jul och gott nytt år! Njut av 2009!!! Hejdå!

Nu ere jul igen

Nu ere jul igen. nu ere jul igen och julen förvaras än till påska! Men det var inte sant, men det va inte sant, för däremmellan kommer fasta! Men det va inte sant, men det va inte sant för där emellan kommer fasta!!!!!!!!!!! =)
Min serie har fastnat på 98,9 procent... Jag kommer ihåg för länge sen syrran ladda ner och den fastna på 99,9 procent. Hon flippa. Jag skulle också. Hon hade väntat i dagar på att den skulle bli klar!
Syrran försvann igen, troligen för hon har ont i huvet. Lilla mus hus =)
Mamma sitter på soffan och kollar igenom tidningen Ellos och kliar sig i huvet HAHAHAHAHAHA!!!
Snart ringer Haidar och kommer förklara sig eller jag vet inte vad.
Mamma kastade ellostidningen på mig och bad mig att sen se ett par skor, dom var fula. OOO, en tröja vad fin, den e lila och e 100 kr. 4,5 fin tycker jag men det e för hidjab. Nu ska jag gå och titta lite på bloggar eftersom syrran har inte gett mig lösenordet på hennes blogg. 
Skolan om exakt en vecka. Skjut mig snälla....Eller borra mig... HAHAHA kul bild asså! Nu ska jag gå men hälsa alla från jultomten! Ho Ho Ho!!! =) NU TÄNDAS TUSEN JULELJUUUS FÖR JORDENS MÖRKA RUND, Jasmin, det e rund, inte rum =)

1 januari 2010 (=S)

Nu är det äntligen 2010 och jag har firat det ganska enkelt. Om 10 dagar börjar skolan igen. Är det bara jag som tycker att det gick ovanligt snabbt eller? JAAA juste, om exakt en månad och en dag är det min söta jags födelsedag!!! som jag sa önskar jag mig kläder! <3 Såhär hade jag tänkt mig fira det. Vi sätter oss ner allihop och alla sjunger happy birthday till söta mig! :) Sen öppnar jag allas presenter utan meis present. Och vi sätter oss lite till, äter tårta och lite snacks. Sen går jag och meis till mitt rum, tänder alla ljus och öppnar musik och har det bara mysigt och till sist öppnar jag presenter, efter ett tag asså så jag blir lite mer nyfiken förstås ;)
   Jag sitter just nu i min säng och skriver utan att kolla på tangenterna, jag börjar lära mig lite. Och jag har faktiskt lust att kolla på min serie men jag är rädd för meis, hon kommer tvinga mig att stanna kvar på msn, även om hon inte skriver nåt till mig just nu. Hennes status är inte vid datorn. Undrar vad hon gör.

Ciao amigos!!! Gracias, como te llamas? Mellamo Lejla. Senorita por pavor estas, senor!

RSS 2.0