Jag hatar....!!

Asså fan va jag hatar rubrikeeer, man har verkligen inget o skriva där.
Jag har magont.... har plötsligt fått det. Fattar inte vad det e. Det e typ tryck och jag kan inte röra mig. Det e nere nånstans men inte Mens värk. Idag på morgonen fick jag också det. Vaknade fan klockan 6 på morgonen pga magonten =S kan inte ens låta mig sova ifred -.-
UFFF e så stressad. Aso prao, prov, betyg, inlämningar, plugg, läxor, bajs
Fan va allt e svårt. Och det e ba åttan.. herregud!! Jag fick iaf SL kort, den första jag äger i hela mitt liv som e 100% mitt.
Vad meer... Aa nu e jag hos mamma och sitter på stora datan. På Tvn ere en turkisk serie. Aski memnu. Den e bra, tänk att Samaar ska dö! omg hon kysste Behlul nyss. Neej du får inte yaaow... :(
Det e så tråkigt här på natten, har inte mkt o göra faktiskt. O min mage gör ooont gud varför??
Dom säger mitt namn på tvn. VAD VAAD?
Åhh jag ska iaf dra nu. Bloggar typ myyycket senare eftersom allt det jag skrev uppe :P
Jasmin kom nyss. Och gick... Happ.. Hejdå.




Glad påsk!


Hejsan alla och glad påsk! Här hare inte kommit några kärringar, bara en gång så plinga dom på och tog lite jädrans godis. Jag har aldrig fattat det här me påsk, varför ska man ta godis och om man inte gör det så busar dom på dig??
Herregud. I alla fall. Jag kollade nyss igenom lite bilder som jag lagt upp på bloggen genom tiderna och tog ort nåra. Så hittade jag en bild på kära råttan!!



hahaha r.i.p :(
Kolla min söta gulleplutt!! ååh saknar honom =(



O sen kära gulliga beeebis!!! som kanske e död nu....



ÅHHH VILL BARA KRAMIIS HNOM!! Gullis... =(


Katten som snyltade på oss ska vi väl inte heller glömma bort!!


Jävla knarkare. Ser ni fiskpinnen vid henens arm? Jag skulle ge henne den men hon ba vände sig bort, jävla kärring!



kommer ni ihåg hästarna vid stallet oxo??





Här kommer det upp gamla minnen va!!

Men ni får ha det bra. Idag ska jag kolla på lite arab serie me morsan och dra sen ti kista me henne. Vi får se om jag shoppar nåt, har inte mkt pengar direkt. Nu när jag beställde så det blev 600 kr typ.... men vi får se!!
Glad påsk alla!





hej guzzar =)

Hejheej, har ni saknat mig? Naaw va söta.
Jag e fortfarande sjuuk, min hals känns som en saharaöken plus det finns gubbar därinne som slickar min hals så den blir torr. Så känns min hals. Så nej jag har INTE blivit bättre. Och plus så har jag simning överimon, tror faktiskt inte jag ska gå.
Seen va mer. Aa jag ska dra ti pappa imon eller överimon. Den här gången så stanna jag länge hos mamsen.
Min hals gud. Det e lov också o jag blir sjuk =S
Har fastnat på en låt men vet inte namnet, det e en tjej på blogg som lagt upp en video o sen har hon lagt till låten i bakgrunden.
Idag ere sol och inte kallt men jag kan inte njuta av vädret för jag e sjuk!!! Ojuste, jag nyser också så fruktansvärt!!! Prao har jag inte gått till, asså Hollies. Orkar inte me ett skit dom senaste dagarna.
Vi får se om jag kanske går nån dag under veckan.
Men hörrni, jag ska dissa er just nu, jag ska gå o stänga balkongdörren för jasmin spelar upp en äcklig svenne låt!!! O seen ska jag hämta mer fishermans fiser. O seen ska jag kolla på 70's show (typ det enda bra på tv)
Men visst e ni glada att jag har hälsat på? ;)
Hare bättre än mig =(
Puss!







No rubric

Hejhej. Jag och min iPhone mår bra just nu. Har ont i halsen och är sugen på glass. Hur hänger det ihop?? Hmm... Imorgon ska ti Hollies skit. Snart ska jag glo på film och knarka fishermansfish. Hare bbättre än mig. Adjö





Älskar den, den är bäst! =)



Oo såå jag just nu. Min hund bredvid är också sjuk. stackars oss.

RSS 2.0