omgg!

Jag har alltid läst på andras blogar att dm sk ti skolan. Har aldrig fattat hur det gick till. Men nu gör jag det. Jag ska ut snart om 5minuter så hinner inte blogga s mkt. Brorsan sover i mittrum. jag e nu ombytt och skriver skitsnabbt. morsan kom. i alla fall. igår när vi sluta skolan gick vi lite pch besökte hyllinge. det kom två tvillingbröder och vi börja sncka med dom. en av dom va så sprattlig att man inte kan hålla honom en minut hos sig men den andra va jätte pratsam. han ba jag ska bli soldat när jag blir stor och jag ska skydda mitt land! dom e båda 7 år. Fast han som var pratsam var lite äldre. han som srang hela tiden kom då och då. Han va jättegullig. han ba ska jag visa er när jag knäcker mina tår!? Knäckmannen och klättermannen. aja inget mera typ. mamma äter frukt bredvid mig och jag ser brorsans grejeromkring mig. syrran sover fortfarandeee. ÅHH hatar skolan. har två timmar svenska nuu asåå! Ehm vad meeer. efter detta inlägg är det bloggpaus igen ;) asså jag skriver bara när jag vill så om du läser detta (JASMINA) så ska du veta att jag vill skriva av mig själv, inte att du tvingar. Förstått??? för du har inte heller bloggat. Omg vad mycket jag har skrivit. gotta go to schoool!

I know, i knoow....

Jag vet att jag sa jag hade tagit ett liiitet bloggpaus meeen asså jag hade bara lust okeeej?? Jag väntar på att step up ska bli klar så jag kollar på den. Det kommer ljud från syrrans rum. hon kollar på ett klipp på youtube. lyckos, hon har "the good computer" men den här? förlåt jasmin men jag har förstört din data? den e fööör _ucked up. När jag går in på JUST google (ooch jag använder den mycket till t.ex nerladdning av låtar/filmer osv) dåå asså man måste skriva det man vill ha blixtsnabbt, annars kommer en grej där det står nånting kunde inte nånting, stäng sidan. och tro mig det hjälper inte att man startar om eller nåt. Och sen när det kommer många länkar måste man trycka bara på en, man hinner inte läsa, tro mig.
Filmen e på 17%. Assåå guuud ångest fyfaaan! allt der här med att vi ska resa! Jag vill ju fan heeeela familjen ska åka och alla ska vara glada, helst?? Och mmma vill jag ska ha på mig dom där långa hidaben (dishdashat)
Här är några bilder på vad jag vill beställa. Hoppas att du läser det här och verkligen beställer kära syster! För jag vill ha dom IDAG, du lvade mig för i helvettes gubbar!



Frostling fantastic



Berry pop


Foundation (ivory)


Och dom här två e till meis

Cherry bomb och foundation (honey (tone2) )
totalt blir det mindre än 200 kr, så snälla du syster! Om du läser det här, kan du typ ehm överraska mig och beställa dom och jag leker förvånad??

Annars så har mamma gått och lagt sig, pappa i jobbet och syrran gör nåt. Jag tuggar och doftar gott. En av syrrans parfymer. Snart e step up klar. Den e 70% nu.. Jag vill ha nåt att smaska på under filmen. ASSÅÅ ÅHH vad irriteeerande! Det finns en grej på höge, den e typ 20% av skärmen och dom visar reklar, jag trycker på X och det kommer igen. Herregguud....
Omg du kom. Du ba vill du äta bajs? Jaa såklart? du kom och prutta och försöker ploppa ut en bajs. JASMINA JAG MENAR INTE BOKSTAVLIGEN FATTRU VÄÄLL???? Och sluta strippa! Jävla husssler!
93%. snart ska jag dumpa er och sticka till min kära film som jag har sett men aaaaajaaaa. Vissa saker måste man se om. NEJ!! INTE TILLÖÖÖTET ATT SE OM FILM, OM DET FINNS BOJKE, DO INTE FOR GOLLA! NEEEJ ESTEEENG DENNE FILM, INTE TILLÖÖÖTET AAALLSSSS. omg detploppa ut en sak: nedladdning klar! HEJDÅ KÄRA VÄNINNOR OCH BOJKAR. heheheh ^^

kankhe?

Jag har icke bloggat som (du) ser ooch ja jag har haft skola och annat för mig. Har inte haft tiid som (du) ser. ag har tagit en spruta so avslöjar om jaag har tbc. Det är osäkrt så jag ska till sjukhuset på tisdag, dvs om 4 dagar och ta ett blodprov och dom ska röntga mig. Mamma hon ba vi måste söka efter en kvinnlig läkare för du kommer ta v dig helt på rötgen. kära lilla mamma, svenskarna har speciella maskiner som man inte behööver ta av sig på =)
Jag e fett rädd för sprutoor ugh! Jag e sjuk, e förkyld. Jag e typp litte fjant ensam. För mamma sover, syrran oxo, pappa e ute tror jaaag. och jag e sömnig, men tror ni jag vill sova? neeeeinte tillööööteet, inte tillötet alls! Det inte bra att sove. NEJ! inte inte inte inet bra! bojke kommer, tittar! NEJ!! Inte tillööööööötet!!!!!
Mamma har gjort till mig 2 flätor. Dom kliar på rygge, jag lägger dom framme, dom kliar på halsen. Damn you jasmin som klippe mitt hår!!! Jag vill kolla på picture this. har skitmycket lusst meen nej! inte tillöööötet sa jag att titta på bojkar påfilm! NEJJ!!! Inte tillöötet allssss!!!!
Fick kramp i handen. ska gå be och kanske kolla på fiilmen. hoppas provet gick bra idag. tror det. magkänsla ;)
Det e typ samma vanliga varje dag för mig. Samma bullshitt! neeeej inte tillööötet säga shit!! nej bajs haraaaam. bull haraaaaam, kött inte tillööötet, lazm bl kble, nej inte bra alls!!!
Nu ska jag typ ehm gåå.... hejdååå jag ville bara meddela att jag tar typ en bloggpaus. kanske inte bloggar tills vi slutar skolan. bloggen deppar ner mig. adjö och hälsa farbröderna. NEEEJ inte tillööötet hälsa på bojkar nej nej inte tiillöööttteet alls!! HAARAAAAAM!!!

Bra väder, ingen lust

Jag och syrran spelar en lek om att hon e lejla och jag e jasmin. Hon gick nyss, hon ba rör inget, jag ska blogga. haha. I ALLA FALL. Det e gulligt väder idag men jag orkar inte göra något. Jag vill kolla klart på oth och kanske spela xbox eller nåt. KANSKE. Mamma vill jag ska ta på mig hidjab som kanske passar jasmin. Nehe den passar inte. Assåå åååhhhh okej men dom i irak har ju typ köpt till mig hidjab som e fina, jani jag ska ju ta på mig dom?
Jag sitter på tvättmaskinen och skriver. Shit jag har många kläder runtomkring mig som e mina. ASSÅ ÅÅÅHHH jag hade lagt dom nya hidjaben (dishdashe) i garderoben i en påse och mamma hade tagit ut dom, tvättat dom. Fråga inte hur hon hittade dom. Jag har inte bloggat på typ eeehm en måånad? :$ jag har varit litte upptagen bare litte! jag har verkligen inte orkat blogga. JAg har inte ens haft datan så mycket. Det är nåt som har gått in i min tandkött. Den känns som en popcorn grej när den brukar gå in.
såå idag har jag fått min veckopeng. hihi peng. Syrran e i toan och mamma ska ta ett "snack" med mig.
Jag har laddat ner min ÄLSKNINGSERIE One tree hill. Jag vill faktiskt bo i USA just nu =) så jag kollar på alla sen jag flyger tillbaka till sverige utan att nån har märkt. Bra ide va?
(syrran hosta)
Jag ska gå småläsa syrrans blogg, hon har skrivit några inlägg som jag inte har lääst. såå ni får ursäkta mig litteeee!
Så jag måste gå för att "lejla" vill ha datan nu.

RSS 2.0