Mobilbloggar

Hejhej sötisar! (vissa) Vad gör ni idag? jag har gått till kista. köpte inte ett skit, bara en presentpåse från Glitter. dom hade fina smycken i. just nu tjatar mamma på mig. ååhh så störande. iaf jag e hungrig men orkar inte fixa mat faktiskt. vi får se. sen kanske jag glor på tv elller sitter på datorn. det här är mitt första inlägg nånsin från min iphone. känns konstigt hahaha. uff det e så jävla tråkigt att jag döör!! nu ska jag dra, hoppas inlägget kommer fram. annars blir jag arg.

Tcc

Men hej! =)
Jag mår superfint idag! känner mig lite sömnig för JASMIN väckte mig. menmen.. :/
Jag drömde att alla tjejerna i klassen gick tbx ti vår skola sen vi hade värsta disco. Kamal kom sen och han hade skiitcool frisyr så vi alla skratta åt han. Mamma väckte mig sen o sa att jag skrattade högt. Konstigt.. haha
Vad mer? Jag får pengar för att vara här i Tcc (Som om jag gör nåt)
Har sopat, dammsugit, gjort fint och snart ska jag väl kanske gå diska och göra lite mer fint,
Men ni får ha det bra!
HEJDÅ! Pussis! <33

Så cool jag e :-)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

.

Heejsan .)

Tjatja

Hur mår ni? Jag skriver utan att glo på tangenterna. Mamma ligger på soffan här i vardagsrummet. Jag e sugen på att äta nåt, vet inte vad, Snart ere bönetid, ska be, lägga vicks, gå på youtube, rita. Igår hade jag lust att rita, så gick in på youtube och började rita många saker, det blev skitfint, så ska fortsätta. =)
Vad ska jag skriva mer?
Drömde en skitläskig dröm. Jag "rymde" till Gamla stan, ville göra nåt olagligt så jag kände mig cool, så jag plankar dit men det finns inga folk, efter en timme ungefär tröttnar jag för det är inte lika kul som jag trodde. Så jag möter några män och kvinnor som kidnappar mig, dom tar mig till ett mörkt rum och tvingar av mig sjalen, dom frågar mig vad jag gör i Gamla stan. Sjuk dröm hahah.
vad mer... Hmmmmmmmm
Ska jag lägga in ett test kanske? ;) Skaa jag...
Illiiii? HAHAHA. Ok då =)

Name
Age
Birth Month
Die on April 04, 2094
Die of Murder
You will feel pain False
Omg, nån kommer mörda mig när jag e 98 år???!!!! Fyfan för dig!

1 Juli

Hejheej alla läsare.
Idag är det Fredags och det betyder Fredagsmys!!!
Vädret är inte så fint idag ärligt talat. Och jag e så jävla kissnödig! Har inte pissat sen jag vakna så nu är det lite panik, va!
Iaaf.. Syrran har rest ti Hollans idag. Och så kommer hon på Måndag?? Aa och hon kommer hämta en nyckelring med grisfejs till mig, visst! :D
JAPP!!
Så jag åkte ti Grönan påå... Tisdag. Jag åkte skitmånga grejer. Fast åkte inte kvasten, kättingflygaren, och tilt. Såå.. Men alla dom andra åkte jag. Det va skitkul den dan!
Vad mer... hmm mammas parabol e sönder så vi kan inte kolla på vår arab serie Sila. Men man kan glo på nätet.
MINA SKAAL HAR KOMMIIIT JUST DET!!!! Och jag e så jävla kär i dom!!!!! Asså dom e såå finaa, kan inte sluta glo på dom!! Dome fan lätt värda 130 kr styck!


Den här var finare på bild, men ändå skitsnygg på mobilen.



Den här är såå jävla fin!!! Och den e mycket finare än på bilden. Den glänser skitmkt...! <3

Nu börjar solen titta fram lite. Jag ska gå kissa nu och be, sen ska jag äta castard (arabisk 7alawe med kokos) och sitta på datorn.
Mamma har gått ti kista, hade inte lust o följa me henne den här gången.
Så när hon kommer tillbaka ska vi kanske glo på Sila på datorn. Vi får se!!
Så ni får ha det superbraa!!
(Vi köpte lax igår, den kosta 300 spänn yaow!)

RSS 2.0