Gröna Lund

Åkte till grönan förrigår med Meis och hennes familj. Åkte allt förutom twister o tilt. Ville åka twister men det var för lång kö. ÖÖHM vad meeer? ska gå upp o be nu, innan tiden rinner ut. JAJA! sen så ska jag ta min mobil som är i laddning.
Asså åååhh hade gjort bästa beställningen från H&M men när en VISS TÖNT lurat mig och sa att hon stannar en månad till så tänkte jag att jag måste avboka eftersom ingen kan ta ut paketet. Så då fixade jag ett eget konto men halva varorna som jag hade beställt var slutsålda. Blev skitsur. sen beställde jag på nytt men det kostade 50 kr extra eftersom jag är under 18. Avbokade igen när SAMMA TÖNT sa att hon drev och att hon kommer som planerat. så då har jag nu ingen beställning eftersom jag inte kan TÖNTENS lösenord på H&M. Ahooo jag vill beställ för faan!!!
Kommer kanske beställa från en annan sida, måste måste måste shoppa nåt!!
Jaja klockan börjar bli rätt sent, ska gå o be. Är lite pee pee nödig oxo. måste tömma säcken vettni.
Idag var det lite konstigt väder, först sol, sen molnigt och kallt, senare kanske regn. Aja sån är sveriges väder.
aa juste, om 22 dagar är det Ramadan!!!

Din jevel

Vill läsa vad du gör, tro inte att jag vill blogga,
Lyssnar på Demi lovato ft jason derulo - together. och chattar på msn.
Lyssna, Jasmina, gå på youtube okej? Sen skriv LA BOMBA och tryck på första.
Titta på den nu och försök att inte skratta okej? har varit beroende av den och varje gång jag kollar så kan jag inte hålla mmig igenom hela.
I alla fall.... Här e vädret piss. MEN MEN!
Eller i alla fall denna tid. har varit regn och                                       ehm    vänta          .              mnnnnnnnnnnnnnnnnvv                                                                       vbbbbbb
Hoppsan...... ehm....råkade liksom trycka för hårt på datans tangenter och mellanslaget trycktes in,såjag drog den och...ehm,, dn gick typ sönder...Men sägintetill emir!!!! 
Jepp........
ASSÅ FAN VA JOBBIG DU E!!! VILL INTE BLOGGA, KAN INTE, HAR IIINNGET O SÄGA,SÅ BLOGGA DU OCH BRÅKA INTE MED MIG, GÖR DET BARA!!!

Ojdå..

Väldigt längesen jag skrev dåra. Känns konstigt. Hade totalt glömt bort att jag ens hade en blogg. Dumma Jasmina som tvingar mig att blogga. Orkar inteeeee!! Jaja. klockan är snart 2 på natten och jag har nyss borstat tänderna, krypit ner i sängen och ska sova snart. Ska bara surfa runt lite på youtube och lite bloggar så ska jag sova. Imon ska vi ut på massa mataffärer och shoppa mat, dvs jag emir och pappa. När vi kommer tbx, typ 4, 5 så drar jag till meis och ger henne mak bullar och 20 kr som jag är skyldig henne. sen ska jag ta hennes stora gröna sura äpple. Nä skojar, gillar röda äpplen. Det e helt tyst just nu och det enda som hörs är klockans tickande och mitt tangentbordstryckande. Ska sätta på lite musik. Awkward silence. Såja. Lite maroon 5 - payphone i mina öron! Åhh älskar låten, fattar inte hur VISSA (ja, du jasmin) inte kan gilla den. mina tjockisar simmar runt. SOV NU IDIOTER! vad mer... det e lite kallt i mitt rum, kanske för att jag hade öppnat fönstret i flera timmar. Eller att jag bara har linne på mig. vet inte, nåt av detta. Har nån orkat läsa såhär långt? Juste, en tjej läste en bok i bussen idag och jag blev intresserad av den, skrev ner vad den hette. Vill låna den om den finns på bibblan. Den heter tell me why, mummy. Verkar bra. Ew, rapp i låten. NÄ! BYT! KÖR! NU! (???) lalallalalalalla. min tangentbord e kladdig av mitt pipasätande tidigare när jag chattat med kroatien. Nu bytte jag till carly rae jepsen - call me maybe. LALALALA, riktig glad, dansig, happy song! JAJA!!!!! VAD ÄRE MED MIG?! lalal... Tråkigt inlägg va? Så går det när jag tvingas blogga om INGET!! bokstavligen ingeeet. JEpp... Varför är skolan slut? Förr ville jag ba sommarlov men vill gå tillbaka nu... är inte redo för gymnasiet. FÖRSTÅÅ MIG BRIIIS! I missed you so so so so bad! So call me maybe! ripped jeans, skin was showing!! WOAAAW! Men dudududu.... Vädret är knas här i sverige. Först är det öööööösregn som aldrig tar slut och som väcker mig (Ja, den väckte faktiskt mig) sen kommer solen och leker fin. Man ba hallåååw?! vill ha summer summer forever. Jag ser faktiskt INGEN mening i denna inlägg. Eller jo, läs boken tell me why, mummy. Annat än det... Jo, juste. Jag fryser oxo. Synd, synd... GODNATT!!!

RSS 2.0