fick lust ;)

VARNING FÖR ETT EXTREMT LÅNGT INLÄGG

Jag läste igenom min blogg och jag svär, man kan inte sluta skratta. Det var så roliga tider men nu verkar det som om allt det e slut. Borde ha njutit av den tiden. Aja sånt händer.
Jag vet att jag har inte bloggat på typ månader (??) Men men jag har inte lust för att blogga. Som om jag har lust att göra nånting nu för tiden. Dvs jag har ig varning på 4 ämnen, kemi, biologi, matte, idrott. Idrott skiter jag ärligt talat i men matte e viktigast för mig. Biologi kommer jag nog på G för jag fick Vg på prov. OCh kemi fick jag också G. Såå matte kvar bara. I ALLA FALL!!
Pappa kommer åka till Qatar den 22 dec. Guuud jag vill åka. aja skitsamma. Jag ligger just nu i min säng och jag har ont i arslet, typ sådär kramp. OCh jag har öppnat fönstret så nu ere fräscht!! Jag e sugen på choklad men kan inte gå hämta för Haidar e där. VAD MEER, ja lyssnar på firework- katy perry. hoppsan den tog slut. chilla en sek. Jaa ni igår gick jag och syrran ti kista och köpte fake uggs ti mig. DOME SÅÅ MYSIGA!! sen ett par skor, för vinter. Sköna dom också. hahahhahaa juste jag kom nyss ihåg. Fett gullig pappa han ba vad betyder majs-dress? jag  ba vaa?? han ba aa majs dress, som den du har på dig. Jag ba mys dress?? han ba aa aa! jag ba hahahhaha naw va sööt.

Baby youre a firewooork, come on let your colour buuurst! You dont have to feel like... VÄNTAAA KATY PERRYY!!
Den 18 dec kommer teta och alla dom och den 8 kommer dom gå. Mysigt kommer det bli. fast har glöömt lite kroatiska soo... Och den 19 dec har vi jullov. Yeaaah lov !! Boom boom boom even the brighter than the moon! såå nu hann jag =)


så vad mer ska jag skriva om.... Hmm nu blev det stopp i hjärnan. Ärligt talat e jag så deprimerad att jag kan dö. För min M _ _ _ e försenad. En månad och en dag exakt. Varför mår jag så dåligt? ähh har inget orsak ens. Allt e piss!! fast i pisset finns det socker med lite ni vet sådär smaskiga fruktkött, så drick pisset!!! Jag läste när jag gick i sjuan och jag gnällde såå mycket om skolan!!! sjuan var otroligt roligt och kul, inte ett dugg svårt, nån borde ha gett mig örfil så jag skärper mig (omg vafan säger jag) mamma snarkade till nyss.
Om man får säga det (och det får man) så är åttan faktiskt inget att jämföra med sjuan. Fan jag fattar inte hur det kommer gå med nian. Ojuste jag hade skrivit att mina favorit ämen var träslöjd (=S??) matte (?!?!?!?!?!!!!!!) och musik. JAG VA WTF?!
Favvoämnen nu : bild, svenska, engelska. Jadu det var det. Boom booom!! omg jag hör ambulans. Man undrar alltid vad som har hänt när man hör sirenerna.
Syrran har gått och lagt sitt huve på kudden och blundat och sovit!! Älskar dig syrran, hoppas du väljer rätt beslut och blir lycklig. Jag e ba så glad att min familj och vänner e hos mig. Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade en syrra som jag kan snacka med, om vaaad som helst, en pappa som bryr sig om mig, det värmer verkligen mitt hjärta och en mamma som är såå gullig och omtänksam att det inte e sant!! emir är bara så bra bror på sitt sätt!! älskar er alla <3

Snart ere år 2011. Det e inte så fult tycker jag. Fast asså.... jag e orolig för jag kommer då bara ha ett år kvar till döden. Dvs år 2012. Ajaa..... Synd synd! just nu vill jag bara ha nyår och se alla dom underbara färgerna på himlen och ljudet av smattrande raketer. Det kanske beror på låten jag lyssnar på katy perry- firework. Kanske kanske!!
Vad mer har jag att dela med mig? Ni som har läst ända hit har ärligt talat inget för er eller hur?? hahaha det gör inget, jag är glad att jag har unika besökare!! för ni e unika, glöm aldrig det! (säger alltid min musik lärare -.-)
ASO JAG E LITE SMÅ SPRATTLIG NUUU!! vill helst avsluta inlägget innan det händer nåt med den. MEn jag vill inteeeeee!! snäälllaaa. ska kanske ta på mig sjal och så och gå hämta choklad =)
nä nu ska ja dra på riktigt. Bjuder på några finfina bilder!

Jag i storlek xxxxxs. Jag kan säga att det inte kändes bra för mig just då.



Jag och syrran, vafaan kan man tänka!!



snygga heta sverige när det är så somriigt aaaaaahhh längtar!!



Jag körde fyra i rad med denna surgubbe och jaa som sagt, han var sur då!!


I flygplanet precis när vi lämnade marken i sverige, KOLLA VA FFFIIINTT!! jag blir så varm när jag tänker om flygplan, älskar <3 :(


Sen när vi var 5 minuter tills vi landade i syrien lekte jag bell och drack KAFFEE!! You heard me foaks, coffeee



I syrien, hamidie. Saknar deen så mycket. Så jävla kul.



Min vackra hand när jag hade tråkigt.


I will burn you all suckers out there!!




Jag och syrran i bilen påväg till blodan. Sisters! =)




Typiskt att amerikaner ska skriva det på sina pengar.



I vill eat your brains!!




Naaaw söta, smutsiga, full med sjukdomar kissekatt! (säkert påkörd nu och död)





Hellooooo turkeeey! Det ser ju fint ut? Liknar sverige.


Nu ere slut på bildbomben. JAg har seriöst bloggat i mer än en timme. Nästan 2 timmar. Det kan man aldrig tro eller hur =P hahahah aja hejdå nu! natti alla sötnosiga änglar <33

RSS 2.0