im so bored

Det e söndag och jag har skittråkigt. Har inget att göra. Jag har varit hemma på helgen och inte gjort nåt särskilt.
Jag och syrran beställde skor från internet. Dom här skaffa jag till mig.


snygga va?
Dom va liite smådyra. kosta 250. Jag e skiiiitdeppig just nu. Har verkkligen inget att göra :/
men jag ska hinna med vissa saker idag.

Be, göra makeover på syrrans rum, städa lite i mitt rum, en film.
så det finns nog inte mkt mer att berätta ti er. Bara att eeh.... (min mage kurra nyss) Det e skola imorgon och jag orkar verkligen inte ens vakna och fasta 14 timmar. JUSTE JAG GJORDE EN ARMBAAANDDD!! den va fett gullig! jag hade skittråkigt igår (som idag) och jag tog upp mina pärlor och började göra. JAg har på mig den nu =) Och jag hittade oxo en liten häfte från skolan 2007, asså vad som har hänt denna år och sånt. bilder. såå där ska jag oxo bläddra lite. MEn ni får ha det braa, jag e inte frisk än, har hosta och förkylning. byee!

yayy

Omg jag skrev mitt lösenord utan att kolla på tangenterna, såååå cool e jag liksom heheheh. Iaf jag e sjuk som helvette (bra timing med ramadan och marknad snart)
JAg har halsont, feber, hosta, och e förkyld. Fyy på bakterierna, nu jävlar e jag arg.
Jaa jag gick ti skolan på onsdag, fett konstigt, kan inte fatta typ att jag går i åttan. 8A, näääehhh 7A fan!! vet nu, datan e på min urinblåsa och dne tung så kisset kommer rinna snart.
Jag kan inte andas från min näsa, en av hålen är täppt.
Solen har gått ner och jaa, jag vet inte om jag ska fasta imon eller inte. Vad tycker ni kära fjantar? inti djelfo6e. (ett budskap till dig syster)
Vad meeer jaa du det finns nog inget mer jag kan skriva... jag ska inte göra så mkt nu, ska typ upp och kissa 50 sek lång piss!! sen ska jag typ jag vet inte. Aja mamma kom ut från sitt rum nu. Meen ni får ha det bra, eller nejjj hoppas ni får samma sjukdomar som mig och värre! varför ska jag lida och inte ni ?:@








1:05

Snart får man inte äta mer, jag ska fasta imorgon (i mean it now) jag har ätit rischoklad, en banan, alvedon, mer rischoklad, lite martodella, djbn bok, och ehm ja... inte mer än så. Jag kommer ångra mig imorgon ,eller idag hahah. Jag ska hem till meis och råna henne, ska baxa alla hennes godsaker hehehehehe!! jag har tagit bilder på min digital kamera, som jag tog bild på av google. det e typ alla smaskiga saker, popcorn, fruitdrinks, marsmollows, godis, chips, glass, baklava. såna saker. så när jag e sugen, jag kollar på dom. hahhaha jag e sjuk men men. JAg gjorde så förra året också. men det e lite tråkigt och ensamt att bara jag och mamma fastar. Undra vad hon kommer göra för mat imorgon. Juste, skolan e om 3 jävla äckliga dagar. Det kommer bli jobbigare att fasta fyfaan... men men. sen har jag 4 dagar jag måste fasta sen. som jag e skyldig asså. vad meera. har lite huvudvärk just nu och jag ligger på ett väldigt obekvämt ställning. vänta lite. så.
Jag har börjat läsa lite på boken Utan ett ord. Den e bra men asså man har inte lusten att läsa, eller jag tycker iaf det. på texten och sidan och färgen. Småsaker som minskar lusten. Men hörni! nu ska jag dra.
Jag ska spela spel på spela.se (omg, wierd mening) Och typ klockan 2 ska jag upp och be eller nej jag ber imorgon ist. Och ja sen ska jag sova, eller om jag orkar, läsa lite på boken. Ni får hare bra! (" " ) jag kommer inte hare bra imon asså. Kommer förstöras! förintas! exploderas!
ADJÖÖ NUU BABBLAR JAG PÅ BARA SOM SJUTTON! adjö. adjö. adjö. okej okej ADJÖÖ! nu faan drar jag. nä nu. nemen fyyy, sa jag nuu? jag menar nu. seriöst. sluta va min svans! hejdååå! men stiiick! okej hejdå. adjö. men aktaaa! ok bye. ajde mannen, brorsan! STICK OCH BRINN JÄVLAR NU FAN SMÄLLER DET! nej älit hejdå. ciao. como estas? senjoritta ahaaa?
hejdåå.... (spöke) OMGGG SPÖKET LABAAN JOOOMMEEE!!!
NU MÅSTE JAG GÅ FÖR HAN SER FRUKTANSVÄRT LÄSKIG UT, OCH HUNGRIIIIG!




20:30

tjeeena, fan vad jag hatar rubrik, man vet aldrig vad man ska skriva.  =/
Ja ni, jag fasta inte idag, jag åt typ klockan 3.
Ehm .. hehehe vad mer? jag hatar när jag inte vet vad jag ska skriva. skola snaaart. ÅNGEEST. i hate dis crapp!
nananananaa cheats of egyptian cottooon! okej skojar 7ööö3. ni kanske undrar vad jag har druckit, ja det kan jag berätta: vatten och saft, inte coola. ABSOLUUUT INTE 3ALKO7OL! hahhaha okej jag mår icke bra. jag e fett deeeppig, huvudvääärk och lite hungrig och har trååkigt. OCh den här jääkla hyllan stryper mig. den e lite onödig men ajaa. Vad har ni gjortt idag då? kommentera tack! såå nu tänker jag dra och äta pizza eller... e inte så sugen menjag ska iaf dra nu. jag hatar natten. SÅ DEEPPIIGGTTT! allt e deppigt. jag kmr skära mina handleder på vintern!
adjöö nu.
det här är min framtid om livet inte blir ljusare!

Äh skitsamma, hittar ingen bild på google och mamma ropar. hejdå
(ville lägga en bild där jag skär min handled eller en där jag hoppar fårn ett berg) CIAO

.

Jag vakna klockan 12:20 idag. Jag och mamma skulle göra pizza typ kl 1, och klockan e snart 2!! :@
Syrran e here och vill ta datan, hon snackar om några böcker som e dyra. MENMEN. jag fastar idaaag =( jag drömde att jag fasta men jag åt några smågrejer, jag ba man får säkert äta ibland lite, sen meis hon ba lejla vafan göru!? jag ba aha oj... får man inte?? hahhahaha sjuuk jag e i drömmen. men vad mer. Jag e tråkmåns. VA VEM SA TRÅKMÅNS TI MIG?
Jag e såå hungrig asså gud. Jag ska göra pizzan med mamma, efter det ska jag diska efter oss, sy några klädplagg, sen ehm.. aa när pappa vaknar, hjälpa honom med hyllorna osv. seen, aa sen får jag hitta på nåt. Men jag har inte ont i huvet, så det e ett bra tecken (Y)
Vänta mamma kom.
Okej, jag vet att nu när ni läser detta, ni tror att jag har skrivit the whole time, men jag gick och snacka med 3ame typ en kvart. Sååå nu e klockan 20 över 2. Och mamma ber, och vi har inte gjort pizzan :@!!!
Men tack och bock nu!

omg bloggar jag? :O

SHit shit shiiit, ring lady gaga!!! JAG BLOGGAAAR!!! yaay
iaf imorgon ere ramdan eller det va det typ idaag men jag kunde inte soo. om 50 min ungefär börjar min fasta. tyck synd om mig =(
Det har inte hänt mkt, förutom att skolan börjar om 5 dagar. shit, radion öppnades. skiithögt musik faan.
mamma duschar, syrran i sitt rum och emir på datan. vänta mamma ropar
så, back igen. men eehm, what shall i write more? När jag vaknar imorgon ska jag och mamma göra pizza. Men jag vill typ ut och ha skiitkul så tiden går snabbt som fan. MEn jag tror inte det. För asså tror inte meis föräldrar kommer låta, hon har gått ut 4 dagar i rad. Vi får see... Jag vill också typ dra till garaget/kista/tensta centrum om mamma vill. Det kommer bli tufft men jag e en tuffing!!! (tror jag) förra året fasta jag heeela ramdan utan första dagen. Fan vad duktig jage!! fast i år kommer det bli jobbigare, med tensta marknad och man fastar mer och så, och idrotten blir tuffare och proven mer, uuuof!
mamma gick ut från duchen. vänta. sååja. nu faan e jag tilbaka. Jag tuggar tuggummi och jag ska snart upp för att hämta såna där grillade majs korn. såna där grejer ni veet! snart får man inte äta mer. om 30 min. fanfanfan börjar få panik. Jag vill bara äta allt! och så sitter jag framför datan och bloggar!! men imorgon ska jag blogga, det kan ni ge er faaan på. HAHAHHAHA. jajaa, i alla fall. Om ni har tråkigt så checka in dom här bloggarna, det e dom jag brukar kolla på varje dag typ.

shikos.blogg.se
egoinas.se
anagina-valet.blogg.se
kissies.se (jag kollar varje 4 dagar)
chillarna.devote.se (varje 2 dagar typ)
och seeen aa min syrras förstås.

mamma ropar ahoooj, hon vill att jag ska äta med henne, hon ba kooom vi har inte tid, ja, jag vet mor att vi inte har tid and im freaking out! OMG HON ROPA IGEN HAHHAHAAH. men hörrni! jag ska dra nu, ska gå äta lite mums mums! och sen kommer jag antagligen sova eller kolla lite igenom på filmer. IDag ska jag inte blogga. Adjööö, tack och bock!
juste, ramdan karim till er alla.

01:20

Jag vakna 2 idag och dammsög hela huset plus disk. Jag duscha, fick ont i magen( av.en.anledning) ehm varför kom jag ens in på blogg.se? jag kunde inte sova så jag gick upp. jag ska maybe ut imon om det e fint väder. syrran e i sitt rum och snackar me haidar. meis sover säkert och jag ska inte stanna till salat ilsobo7 (:D) idag den 9 aug 2010 22:15 jaa då hände en underbar sak, hahaha jag skoja, menmen ni får sticka nu

Meis gästbloggar !

tjena!
va inte rädda, vet att det här kom oväntat och oplanerat. men hade ba lust lite? :)
lejla har tjatat om att ja skulle gästblogga till henne, så nu gör ja det lejla !
iallafall så är det måndag. på morgonen va det katastrof, regn och allt. och nu, plötsligt kommer solen.
men vi alla vet hur sveriges väder är? den har svårt att bestämma sig!
ja vill gå ut nu, det e så vackert väder, och det är inte vackert väder varje dag heller.
men NEJ NEJ! lejla duschar!
det e så tråkigt nu, lyssnar på taio cruz - dynamite. rekommenderar den till alla som läser mitt inlägg xd.
ska kanske duscha idag fast orkar helt ärligt inte, eftersom ja redan duschade igår!!
okej ska inte sitta och säga vad ja gör o sånt, ha det så bra nu :)
hejdåå !

RSS 2.0