ÄNTLIGEEEN! =)

Äntligen fixa brorsan min blogg. Man kan inte ens jämföra hur det var innan (innan syrran ändra ti mig)
Det är rosa, rött, lilla, svart, vitt. Asså regnbåge ;)
Jag ska gå läsa lite i en bok som heter sverige finland tror jag. Jag mår illa, jag vet inte varför. Har lust för lite snacks. Men som vanligt har vi inte!! Imorgon, den första december ska jag raka mig. Asså dra. Och jag ska se den vilken dag det börjar komma ut igen, då det blir mycket enklare om det är den 1:a dec.

Idag hade vi diagnos, Vår lärare var heeeelt flippad idag, hon ba aa jag ska inte hjälpa er, ni har gjort för snabbt. Jani hon vill vi ska va tröga?? Men no var bättre. Hmm... JUSTE, vi skulle ha engelska men marjaleeena va inte där så vi hade håltimme, just när vi va glada, hon kom. Vetu hur deppig jag bleeeev. Men det va inte så farligt, vi kolla på titanic. Jag vill se den igen, det var längesen jag såg den.

Idag hade jag så mycket lust att jobba arabiska!!! Ingen förstod mig....
Nu ska jag tacka adjö och kommentera från skala ett till 10 hur mkt fin min blogg är. Meis, du ska säga i vår värld. Syrran kommer säga 10. Eller?...

...!

Det va skitfint det syrran ändra ti mig!!! men det blev lite tomt, förutom katten. Jag ska säga till brorsan att ändra den till mig =)

TACK SYRRÄÄÄN :D
HEJDÅ, E FÖR IVRIG (L)

Enter, zoom, focus.

Ja, jag ändrar lite här. Snyggare ser det ut i alla fall eftersom din blogg var jätteful systeryster. Jag sitter på lektion nu, jag har filosofi, läraren skriver om abort är rätt eller inte. Inte så intressant, tack gode gud för datorerna. Jag läste ditt förra inlägg. Jag skratta ihjäl mig, det var jätteroligt. Plus att du skrev ditt inlägg så beskrivande. Vi ses runt sju eftersom jag har teorikursen som sagt. Det här var bara en hälsning. Puss puss.
Men juste, hur fan glömde jag säga, jag heter Jasmina och jag gästbloggar. Hihi ^^

Lite bilder bara för att skoja upp hela inlägget.






Så. Hejdå. /Jasmina


blogg (hittar ingen annan titel)

Heeeej =) Jag va ute med familjen, asså det va skitroligt. Vi shoppa loss. Jag hitta en tavla, den va SKITFIIIIN!! men ingen ville köpa den till mig =(  Sen vi släppte av mamma och vi åkte till lunda industriområde. Syrran övningskörde. (KOMMER ALDRIG GÖRA DET OM!!!!)

Pappa: AKTA!!!
syrran bromsar skithårt!
pappa: nej, försent, pojken dog nu.
syrran: ....
jag håller mitt huve och ser dubbelt
Pappa: lejla, ta på dig bältet.

Efter 5 sekunder

Pappa: En pojke går över gatan. AKTTTAAAA!!!!
syrran bromsar asså SKITHÅRT JAG MENAR DET!!!
pappa: så ska det se ut, pojken dog inte.
jasmina: :)
Alla grejer dvs camera, papper, plånbok ramlade ner på bilgolvet. Och mitt huve, låt mig inte snacka. VI övningskörde i en timme och 10 minuter typ. Sen gjorde jag läxan. meis dö inte, men jag gjorde läxa 3,4,5,6,7.... Hade lust. =)

Ångrar mig.

Ångrar mig för allt jag har gjort mot alla. Jag kan inte hjälpa det, jag vet inte vad jag ska göra, jag ser folk e sura på mig och det svider inne i mitt hjärta, spc om det är mina nära och kära, just nu är det 3 personer som är sura på mig. Om inte mer, jag vet inte vad jag ska göra, dett känns lite bättre att skriva blogg med musik, men bara lite. Det enda som jag önskar är att jag kan gå och säga förlåt, pussa mamma och ge henne en kram, men jag kan inte, det går bara inte. Jag önskar hon kommer nu och pussar mig, det skulle gå mycket enklare. Jag släppte mina tårar men det kommer bara mer och mer, och det känns inte skönt, alla säger att det är skönt att gråta men för mig känns det att jag är svag. Varför gråter jag? Det kommer inte få alla att förlåta mig, det kommer bara kännas konstigt. Jag kan inte heller gå till brorsan, fastän jag vet att han skulle förlåta mig, jag kan bara inte! Mina ben vill inte gå dit. Jag har så jävla lust att gå ut i mörkret och gunga lite och känna den kalla vinden mot mina tårar. GUD varför e jag så svag?? Jag hoppas ni förlåter mig. om ni tror jag har ljugit för er e det inte sant! Jasmin, jag slkutar verkligen den tid jag säger och om jag slutar 3 och slutade tidigt, t.ex 2 då jag brukar sitta i skolan tills klockan 3. Annars med plugget försöker jag verkligen plugga hårt som fan, men det går inte alltid som man tänkt sig.
Varför fylls mina ögon snabbt med vatten? Varför mår jag så dåligt? VArför e mamma och pappa skilda? JAg har alltid sagt det är lugnt, alla tycker synd om mig, och jag har sagt, det är lugnt, men det äre inte, det hare aldrig varit, kommer aldrig vara. Jag har inte vågat säga det till min bästa vän ens. Det går inte att säga. Hur ska hon trösta? det behövs inte ens. Det kommer inte ge mig min pappa och mamma tillbaka, jag kommer inte få tiderna tillbaka, då jag kommer hem och ser mamma och pappa sitter och dricer te tillsammans, och skrattar, jag pussar mamma pch pappa, går till mitt rum, jag borde ta bild på varje ögonblick, varje sekund om jag visste att det skulle bli såhär. 2 år... Jag saknar dom.

Hej

Det är fredag... Wow. Jag borde vara glad men det är jag inte. Dom som har tid, lyssna på dom här låtarna, och lyssna inte bara på 20 sekunder, den verkar dålig, ni stänger den. Lyssna på hela, ge låtarna en chans.

Taylor swift- invisible
Danish- Le igen...
Chester see- God damn you're beautiful to me
Miley cyrus- True friend
Chris brown- Forever
Avril lavigne- Sk8ater boy



JAG ÄR SÅ JÄVLA DEPRIMERAD!!!! Mamma sover, pappa också tror jag. Emir kollar på film, meis orkar inte logga in, syrran är ute, döda mig? =)
Det var skitroligt idag. jag sov och vakna 10:20 sen meis hon kom, vi åt lite sen hon ba snälla kom, det är ingen i skolan, det är bara 3 som har kommit i vår klass, sen jag ba njaa... hon ba snälla! så jag ba okej, jag bad och vi gick till skolan, sen andreas han ba när kom du?! jag ba hahah nyss. Sen marjaleeeena, hon va snäll idag, hon ba ni får göra vad ni vill. ;)

Så jag, Andreas, Meis spela land,stad och djur. Resten var det tråkigt, såklart magnus förstör alltid min dag, han ba ni har inte gjort läxan så ni ska få prov, jag ba JOO jag har gjort, han ba jaså vart e den sen jag ba ska hämta den!! jag gick jag visade honom, det va typ 30 ord jag hade översatt dom. Han ba varför har du inte skrivit dom här orden? jag ba för det står inte i ordboken, det var ord som t.ex ty, skärskål nåt sånt, asså svåra ord.

Jag är faktiskt glad för mina betyg, varför ska jag inte vara det? Jag har godkänt i alla ämnen, jag ska vara stolt över mig själv, inte vara arg och tvinga mig själv att få mvg på allt, för jag kan nt få mvg, bara g. Man kan inte få mer än godkänt i prov eller ämnen. 

Jag lyssnar på taylor swift- invisible. Om och om igen. Min favoritlåt just nu. Så meis grejer har fortfarande inte kommit, Och Dilan borde hålla sin käft, hon snackar framför meis, låt mig inte snacka. Jag oroar mig inte, meis ville ha det här jani vad? jag vill bara ge henne dom, jag orkar inte mer.

Smart???

Syrran säger jag e smart?:O Det är eid imorgon, jag ska stanna hemma, meis ska dra till skolan. SÅDÄR DUUUUM. Aja, jag stannar hemma istället för skolan, e3 gå upp klockan 7 istället för att sova, FÖR ATT PLUGGA, omg, min hjärna har svårt att fatta.

snart jullov... GUD OMG. meis sa att vi har gått i skolan nu 15 veckor!!! 15!!!!!!!!!!!! Vi snacka idag om klassresa. Pappa låter inte mig resa =( inte ens till Finland, men vi får övertala pappsen =)

Jag har skitont i min arm. Hahaha men asså jag ångrar inte att jag tog den men en kompis sa att hon inte tog den, jag ba vf sen hon ba för asså dom vet nt vad dom har lagt där, dom e nt helt säkra, tänk om man inte kan skaffa barn eller nåt annat. Jag hade inte tänkt på det förr.

OCH MEIS, jag läser din blogg varje dag o aso du e beroende av SVORDOMAR, okej jag skojar, men d sant, du skriver varjer inlägg nåt. Aja skhiewsamma (vem duktig vovve läste =) )

Det är skitkallt i mitt rum. Undrar värför? HAHAHAH VÄÄÄÄRFÖR. Okej det var inte ens roligt :S? JOOORAA NU VARE DET =)

e jag flippad eller är det din hjärna som leker med dig? VAAAHH EY hejdååå innan jag blir KOCKO, vet ni det finns en affär den heter Cocco, HEJDÅÅ NU GÅR JAG ÖVER GRÄNSEN, vart är gränsen?? (kliar sig i huvet) HAHAHAHAH HEJDÅÅÅÅ (L)

svinar, ty svinar!!!

hatar svinar och grisar, pågrund av dom måste jag lida, JÄKLA GRISAR!!! juste, man måste ta en till spruta. meis vill inte, fett onödig, hon lider ju i onödan. det gjorde skiiiiitont när jag skulle be, jag ba neeejneeej!!! jag ska kolla på film i mitt rum, med täcket runt mig och den lilla mysiga lampan öppen!!! Jag har bett och ätit, jag har gjort allt så mitt hjärta e kall, men asså... snart jag måste be igen... Och jag måste etwade IGEN, och det kommer göra ont. IGEEENN!!!! Blev sur :( Hejdå =(

JÄVLA SKITSKOLA!!!!

Det är måndag idag och onsdag imorgon. Så... Det är som vanligt. Hmm vi hade utvecklingsamtal. Pappa han ba lejla och meis kommer hem och lagar mat sen magnus börja garva jag ba pappa SCHH!!! men magnus blev inte arg eller nåt, han ba aa men maten e nt så hemsk, men dn e inte heller god... om jag sa det då skulle jag ljuga. Fett kaxig :P
Vi har bild imorgon 2 timmar <3333!!! Men asså bönen, d d. Uff... Aja.
Jag vet jag kommer kolla tbx på d:Dt här nån dag så jag ska skriva det här och minnas. Mina favoritämnen:
Träslöjd, Bild, Matte (Asuman bara!!) Musik (när vi sjunger på datorn, meis let go!! hahhaha) NO!!! <3

Såja. :) lyssnar på lady gaga. Hon är min favorit artist. Jag kanske började älska henne när hon kom till grönan! ALLAH GRÖNAN! kan inte fatta jag åkte frittfall <3333333333333333333333333333333

:D:D:D::D:D:D Nu börjar jag bli lite KOCKO! min data kommer dö snart. Så jag ska stänga den och gå sova. Syrran har högt musik så jag ska oxo! Min söta meis fyller år idag. JAG SVÄR glömde äääggg! förlåt meis!!! Hejdå... NEJ! vill inte stänga ner lady gaga- paparazzi. Promise i be kind, but im not gonna stop until that boy is mine <3! :) Nattis Tantish! (vaa?...) Om 8 minuter kära folk dör min data. ADJÖÖÖ =(

Söndag så snabbt,så snabbt

Idag vare meis födelsedag, det va skittroligt.Dom som kom: Muna, Diana, Shirin, Dilan, Sara, Hero, Fardowsa, jag. När alla kom, då vi sminka oss lite och satt i sofforna. Meis la musik och började dansa, hon drog upp alla från soffan, dom dansa lite och sen satte sig igen. Efter en halvtimme tröttnade Meis och vi satte på en läskig film som heter barnhemmet. Den va inte läskig, tro mig. Vi smaskade i oss allt ätbart dvs godis, chips, popcorn, frukt HAHAHAHH. Sen stängde vi filmen och dansade lite till. sen ungefär klockan 6 började meis öppna presenter. Dilan och yuwaida hade en gemensan present. 2 par örhängen och en tröja som det står piece, love forever. Nåt sånt. Shirin gav henne pengar (200) Och sara gav henne också 200. Sammanlagt fick hon 500 plus ett presentkort. Alla säger en innehåller 150. Aja. sen efter 10 min satte vi oss ner på golvet och körde sanning eller konka. det va askul. Jag tog konka och meis sa: du ska gå till vår granne (som jag känner lite) och du ska be om socker. Jag tog på mig och gick och plingade. Alla tjejer stod vid dörren och fnissade. Deras mamma öppnade sen jag ba hej, kan jag få lite socker? Och ALLA tjejer började asgarva. Jag ba schh.... hon ba m-mmm?... sen hon gick och hämtade skitmkt sockerbitar. Vi fortsatte med spelet. Hero tog konka också. Meis hon ba du ska ta skålen som mamman hade gett oss för att fylla på sockret, meis hon ba du ska gå och och lämna tillbaka skålen med en enda sockerbit och säga: jag vill inte ha tack! HAHAHAHAHAHAHAH. Det va 150 procent roligt! Jag ångrar inte mig att jag gick. Jag kanske också gör en fest ;) Vi får se! :)

Efter 10 dagar...

Meis födelsedag är på lördag, och jag beställde på en sida och dom skickade mail och sa att paketet skulle komma om 1-2 veckor. Den hinner inte komma... Jag sa till Meis att jag ger henne dom när dom kommer... Aja. Skola,skola,skola. Asså jag har inte tid för familjen eller data eller tv. Bara komma hem,be,plugga,äta,sova... Men dom roligaste tiderna hittils är på skolan, det går inte en enda dag som jag inte jag och meis skrattar. Hon gör mig på så jävla gott humör! Älskar dig meiose<33....

Aja nått nytt? Jag blir så jävla argggg! Jag fattar att pappa är arg men asså han går ju överdrivet! Jag kom hem efter 20 min när jag slutat, jag ba jag satt lite i lektionen och jag satt lite med meis 5 minuter. Han ba varför sitter du, har du inget hem?! jag ba -.- Så jag ska vara inlåst i hemmet. vi får se. Och plus han snackar skitmkt om mammas extra kilo. Jag ba kolla på din mage innan du snackar.

Jag är på dåligt humör. Jag lyssnar på akon ft. rihanna- emergency room. Det hjälper lite.
Jag och syrran kolla på en film, det var mysigt. Nu sprang hon till sitt rum =)

Älskar dig syrran, jag ville int eberätta till dig allt det jag sa, men jag kunde inte hålla det längre, det går inte, snart kommer jag spräckas på pappa också. Han överdriver. Jag ba pappa vi har möte på måndag, kan du komma? han ba lejla, låt mig vara!!! ser du inte jag jobbar!?? jag ba CHILLLLAA.

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte suttit på datan asså skitlänge! Skolan hackar på mig.

hej

äter chips och emis säger jag tuggar som en gris. Skitsamma, d kliar i läpparna o vill se filmen g-force. Vänta. vi ses. syrran har inte gett mig min mobil. bye


Tjena mellan bena.

Hej. Jasmina här. Jag fyller år idag. Ja må jag leva! Fick mina presenter av familjen idag och varje present var underbar och speciell på sitt sätt. Exakt vad jag fick behöver ni inte veta. Men det ni behöver veta att syrrans present (Lejla) kostar mer pengar än vad de flesta av er får på ett helt år. Inte för att vara taskig, bara rå ärlig. Syrran ser ut just nu som om hon har bitit på en citron skiva. Jag har ingen lust att gå till skolan imorgon. Mycket prov, mycket plugg, lite tid. Därför säger jag till dig Lejla, och er alla andra, spendera inte er tid på att leka coola, tuffa, kaxiga, stora eller mogna. Det kommer ni ha gott om tid att göra senare. Just nu ska ni göra det ni älskar, njuta av livet, och älska er själva och livet. Lejla vill att jag ska skriva mycket men förlåt, helt ärligt, jag ljuger inte nu, jag börjar få kramp i mina händer.
"Jag ska spara dig för evigt" sa du nyss Lilo.
Jag tog nyss paus av skrivandet för att prata om min studenmössa. Och konversationen fortsatte med att mamma säger azzeee, azzeee, azzeee, så jag började skriva igen. Och nu argumenterar ni över röda talriken med jul skit.
Jag gav dig nyss en blick som säger gååå beee. Lejla jag menar allvar gå be.
JAG HATAR NÄR DU SÄGER SMAKISH HICHISH NUISH BLABLISH NANISH. Seriöst. Enough is enough.
Nu ska jag sluta fjanta mig runt. Jag har en dröm. Tänker inte säga vad det är för dröm. Lejla vet, och jag hoppas att hon stöttar mig mot den där drömmen! Du vet vad jag pratar om lilo. På måndag ska jag börja patrullera!!!
Yaaay. Jag kan komma till dig skola och leka ball om du vill.
Yalla, jag ska gå och försöka beställa en studenmössa nu. Ta hand om era behov, er kropp och själv. Men det viktigaste av allt, älska varje stund av ert liv och älska er själva mer än ni älskar någon annan.


Dr house -.-

Dom tog bort alla våra kanaler, man måste köpa, så nu e vi tvngna att kolla på doctor house :(
Idag var det skitkul på bild och SO lektionen gick för snabbt :D Magnus har blivit lite snäll faktiskt.
Syrran e sjuk, hon ligger nu bredvid mig, hon ba lejla jag e sjuk, du ska vara snäll och hon misshandlar mig :S
Hennes födelsedag e om 2 dagar och jag har inte köpt nåt. jag kanske ger henne pengar, jag vet inte. HEjdåååå =)

Dr house.. -.-

Så nu har comhem eller tv bolaget tagit bort våra kanaler, det enda som finns kvar är kanal 4, kanal 2 och kanal 1 tror jag. Och några naturkanaler... Så nu tvingas vi kolla på doctor house som börjar på tisdagar klockan 9. Den kommer börja snart.
Det var roligt idag på bild och SO lektionen gick väldigt snabbt tycker jag. Magnus har blivit liiiiiiiiite snällare. Jag e proppmätt just nu och kommer explodera. HEJDÅÅÅÅ

Höstlovet e slut :/

Nu är det måndag och jag är helt slut av skolan. Syrran kom hem nyss, hon är sjuk, jag fattar inte varför hon inte stannar hemma. Jag är sugen på isglass just nu. aaaahhh med coolasmak. Så jag skulle ha utvecklingssamtal idag men pappa kunde inte så han messa mig. Han skrev på smset att jag skulle fråga min lärare om en ny tid nästa vecka istället. Så jag ba okej, det är ju inga problem så jag gick för att säga till Magnus (min mentor) Men han blev sur istället :S han ba vad kan vara viktigare än det här? Jag ba han har anledningar vad?? :S. Aja skitsamma, han kan ju inte tvinga oss att komma eller? =) Meis loggar in om en halvtimme. Är hennes serie så bra? eller jo, hon ville ju begå självmord, aso omgjag skulle gråta. :D HEJDÅÅ pussoch kjamisar

Söndag, imorgon helvette :(

Meis var här idag, det var 6,5 roligt (enligt mig!!) Jag har sååå trååååkigt. Bad nyss och väntar på att maisen ska logga in. Jag har slutat läsa egoinas blogg, den suger ju :S Ha en bra dag (unlike me) CIAO (jag skiteri om meis säger jag härmar angående ciao, man säger så på kroatiska -.-)

RSS 2.0